Gde god da se pojavi, prelepa Jessica uvek izazove veliku pažnju, a za to je pored njenog očaravajućeg osmeha, vitke figure i šarma, najviše zaslužan istančan ukus za modu, i to najviše njene vanvremenske kombinacije koje izgledaju istovremeno i glamurozno i praktično, spremne za copy-paste.

Poslednju stilsku lekciju, zgodna brineta nam je servirala iz daleke Azije u koju je došla kao specijalna gošća, promoterka Mission Hills World Celebrity Pro-Am događaja koji se održava u kineskom gradu Hajkonu.

Alba je blistala u savršenom crnom, vunenom kombinezonu bez rukava, iz VIP kolekcije italijanskog dizajnera Emilija Puccija. Za glam detalj pobrinula se svetlucava kragna, opšivena draguljima kao i par fantastičnih metalik mules sandala sa potpisom Giuseppe Zanottija.

Zalizana, puštena kosa, crveni ruž, diskretne srebrne minđuše i metalik clutch torbica finiširali su ovaj besprekoran look zgodne glumice koja je uspela jedan klasičan model da osveži metalik detaljima, ostavljajući nas bez teksta.  

Čista desetka!