Ovo je defintivno period u kom buduće mame dominiraju kada je u pitanju stil.

Mira Duma je uspela da zaseni sve fashioniste na nedavno završenom FW izdanju, dok Blake Lively u Njujorku ne prestaje svima da demonstrira kako trudnoća ne sme biti prepreka dobrom stilu.

S ove strane okeana, još jedna trudnica koja sija od samopouzdanja, odlučila je da nam pokaže da joj druga trudnoća i te kako prija i čini je srećnom. Jer, od kada je prekinula tiho odsustvo iz medija, Kate Middleton se pojavila tri puta u više nego efektnim kombinacijama.

Poslednji look je bio nekako ipak najspektakularniji.

Vojvotkinja od Kembridža je prisustvovala gala večeri Action on Addiction Autumn Gala, na kojoj je održala i mali govor o svom humanitranom radu. Ali već tada je bilo evidentno da Kate izgleda drugačije.

Da trudna je, ali dok je bila u drugom stranju sa princom Georgom, Kate je nosila mahom elegantne haljine, decentnog i ženstvenog kroja s potpisom britanskih dizajnera.

Pogledajte prvo pojavljivanje Kate Middleton od kada je objavila drugu trudnoću. 

Međutim, u nijednoj kombinaciji Kate nije izazivala, provocirala krajnje seksi kreacijama, kao što je bio slučaj sa Jenny Packham haljinom koju je obukla pre neko veče i u kojoj je pokazala svoje seksepilne noge.

A seksepil je još više bio prisutan u poslednjem izdanju koje je bilo rezervisano za zavodljivu LBD s potpisom Temperley Londona (Pre-fall), dugih rukava i zatvorenog dekoltea, s providnim prorezima koji su otkrili veliki deo kože i damskim kaišem, sve sa mašnicom.

Ne sumnjamo da će pomenuta haljina već danas biti rasprodata, jer Kate The Great je najbolje promo lice koje neki brend u Britaniji može da ima.