Dobro, nisu se njih dve baš tukle za ovaj posao, niti je Heidi prevarila svoju koleginicu, samo se desila rotacija. Očekivana, jer kad malo bolje pogledamo, ove dve dame ne samo što izgledaju slično, već imaju i sličan “nos” za posao.

Elle Macpherson koja je punih 25 godina bila glavni partner i kreativni direktor Bendona, glavne australijske marke za donji veš, objavila je pre neki dan da se povlači iz ekipe.

Ljudi iz Bendona nisu puno čekali pa su u rekordnom roku angažovali Heidi, koja je već potpisala ugovor, najavljujući da će već u januaru posetiti Australiju ne bi li ispratila glamuroznom kampanjom svoju najnoviju saradnju.

“Veliki broj kompanija mi je u poslednje vreme prilazio sa raznoraznim predlozima, ali nijedan mi se nije svideo. Želela sam da otpočnem saradnju sa nekim brendom koji je dovoljno jak, uticajan i poštovan u svetu kao Bendon. Pazite, u pitanju je 25 godina! Pa to je jedno veliko cartsvo i Elle je obavila više nego sjajan posao sa njima. I ovo nije nešto što sam ja tražila. Ovo mi je ponuđeno, što me čini da se osećam počastvovan znajući da jedan tako moćan brend želi mene,” izjavila je Heidi za WWD.

Ispred brenda je najavljeno da će saradnju upotpuniti kolekcija veša Heidi Klum Intimates (baš originalno s obzirom da je Elle imala Elle Macpherson Intimates) koja će biti predstavljena početkom sledeće godine.