Ne znamo da li ste primetili, ali malena Blue Ivy Carter prava je naslednica svojih roditelja, repera Jay Z-ja i rnb dive Beyonce. Ako ne postane muzičar, tipujemo da će postati fotograf ili umetnik, jer se posebno zabavila u slavnom pariskom muzeju Luvru, koji je porodica Carter obišla u privatnoj poseti.

Da, da. Privatnoj, jer Bey nije kao sav normalan svet navikla da čeka u redu i stoji iza crvene trake koja okružuje famoznu Mona Lisu. I jer joj se prosto može.

To svedoče najnovije slike koje je Beyonce postovala na svoj sajt i Instagram profil, na kojima se vidi kako happy family šetka pariskim muzejom, fotkajući se ispred najpoznatijih umetničkih dela u istoriji, koji se nalaze u vlasništvu muzeja.  

Tokom private posete, Blue Ivy je pokazala interesovanje za umetnost kada je otela iz maminih ruku foto-aparat, uslikavši nekoliko specijalnih fotografija, dok Queen Bey nije mogla takođe da odoli, a da ne uslika svoju fashion devojčicu koja je za ovu posetu bila stilizovana u prelepu pink haljinicu na crne tufne.

Naravno, poseta nije mogla da prođe bez nekoliko selfie fotki ispred određenih statua kojima je posebno bila okupirana pevačica, dok je Jay Z bio mahom "tihi" posmatrač, iako smo uspeli da primetimo dve fotografije na kojima zaljubljeni par pokazuje da je u raju sve Ok.