Magazin STORY proslavio deveti rođendan žurkom za pamćenje

Crvenim tepihom prošetali su Ceca Ražnatović sa decom, Seka Aleksić, Nina Badrić, Sergej Ćetković, Petar Božović, Nataša i Kristina Bekvalac, Danijela i Ognjen Amidžić, Biljana Tipsarević, Vesna Zmijanac, Djule Van Gog, Aleksandar Milić Mili, Zorica Brunclik i Kemiš, Saša Kovačević, Ana Rađen i mnogi drugi.

Žurka koja već tradicionalno okuplja najveći broj poznatih na jednom mestu ovoga puta održana je u ekskluzivnom hotelu Moskva, čiji je enterijer specijalno za ovu priliku prilagođen ovogodišnjoj temi proslave u znaku kabarea.

Zvanice su uživale u bogatom programu koji je obuhvatao gostujući nastup Sergeja Ćetkovića, kabaretski nastup balerina, raskošni vatromet i tortu tačno u ponoć, kao i brojna druga iznenađenja.

Generalni sponzor devetog Story Celebrities Only Party-ja je Siberian Health koji je zvanicama poklonio svoje proizvode vrhunskog kvaliteta, dok su prijatelji projekta Voda Voda i Davidoff.

Ekskluzivne fotografije i sve detalje sa žurke čitaoci će moći da pronađu u rođendanskom dodatku koji magazin STORY poklanja uz svoj broj od 17. oktobra 2014.

Više fotografija sa crvenog tepiha pogledajte na sajtu Sotry.rs


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...