Nismo ni sumnjali da bi ovo moglo da se desi, jer modeling zvezda iz familije Kardashian punom parom „hita“ ka najvećim ugovorima u modeling svetu!

Sad, teško je reći da li će Kendall već na dolazećoj londonskoj reviji (2. decembar) dobiti „krila“, ili tek na narednoj, ali šaputanja koja osluškujemo sa raznih medijskih strana, nam jasno govore da je mlada manekenka (18) pred potpisivanjem svog najvećeg modeling ugovora do sada!

Naime, prema pisanju američkog magazina InStyle, polusestra Kim Kardashian se već nekoliko puta susrela sa ljudima ispred modnog giganta koji su je odavno “pikirali”, u želji da sa nekom novom i upečatljivom manekenkom osveže svoje revije.

“Kendall je odavno privukla pažnju Victoria’s Secreta, a to je kulminiralo na nedavno završenom NewYork Fashion Weeku na kom je oduševila brend svojim efektnim izgledom,” izjavio je neimenovani izvor.

Da se podsetimo. Kendall je na ovosezonskojm izdanju Fashion Weeka bila jedna od glavnih modela na najjačim revijama, počev od Diane von Furstenberg, preko Givenchyja, Balmaina do grand finala, odnosno revije Chanela. Takođe, tik pred sam početak FW-a, Kendall je iznenadila sve svojom naked fotografijom koja se pojavila u knjizi fotografa Russella Jamesa koja je simbolično nazvala “Angels”.

Slučajnost ili ne, ali Kendall ima to nešto, što je prepoznao i Russel.

“Ljudi poput Kendall koji su u žiži interesovanja i čiji život prate određene kontroverze, često nemaju ni trunku harizme. Međutim, to nije slučaj sa Kendall. Ona je nešto posebno, “ izjavio je tada Russell.