Crno-bela kombinacija je večna. Stil koji odgovara svim prilikama, i koji vam “uskače” u pomoć kada nemate blagu predstavu šta da obučete. Dovoljno je da izaberete običnu belu košulju, crne pantalone i spremni ste.

Ako vam se baš ne nose pantalone, stil će možda još bolje zaokružiti neka crna suknja midi dužine, koju ćete finiširati poludubokim čizmicama od prevrnute kože.

Da je crno-bela klasika večna kao jeans, salonke i mala crna haljina, zna i jedna od najbolje obučenih žena na svetu, Victoria Beckham. Da se ne lažemo, ova žena je apsolvirala pomenutu kombinaciju i nosi je kao retko koja druga dama.

Britanska dizajnerka koja je prošle nedelje otvorila svoj prvi butik u Londonu, i to u ulici Dover Street koja je londonska modna Meka, ne propušta da taj isti butik poseti kad god se zatekne u britanskoj prestonici.  

Zavirite u londonski butik Victorije Beckham.

Victoriju (40) smo uočili upravo ispred njenog butika u beloj košulji kratkih, podvrnutih rukava koju je upasala u suknju pun krug, midi dužine, edgy ivice koja je padala u elegantnim naborima. Kompletan look, Beckhamova je nadogradila profi, sve sa savršenim poludubokim čizmicama, crnim naočarama i puštenom kosom.

Pogledajte lekciju stila: Chic mala LBD haljina u režiji Victorije Beckham.

Elegantan i klasičan look koji možete da iskopirate bez problema.