Jennifer Lopez spada u one dame koje odlično znaju da izaberu pravu, odevnu kombinaciju za određene prilike.

Na crvenom tepihu viđamo je mahom u glamuroznim Zuhair Murad kreacijama koje su posute šljokicama, i kroju koji naglašava njene raskošne obline. Kada šeta decu, J.Lo je uvek ženstvena, svedena obučena u haljine crvetnog printa ili monohromatske palete. Ručkove i susrete sa prijateljima, Lopezova provodi stilizovana u baggy jeans, oversize majicu koja eventualno otrkiva jedno rame i udoban par ravnih sandala od meke kože ili poludubokih čizmica.

Promocije filmova i serija, ova Jennifer provodi u zanimljivim, chic kombinacijama koje moraju da imaju bar neki detalj koji će naglasiti njenu seksepilnost. Tako je bilo i na promociji njene najnovije serije The Fosters kada smo 45-godišnju glumicu i pevačicu videli u savršenoj pastelnoj kombinaciji.  

Bela suknja midi dužine, provokativnog šlica koji je otkrio levu butinu seksi pevačice imala je savršen detalj u vidu "fejk" marame koja je padala tik iznad šlica, dajući kompletnom izdanju šik momenat. Za romantičnu notu pobrinuo se pulover u nežnoj breskva boji, ispod kog je J.Lo obukla svilenu belu košulju čija kragna je bila poseban ukras pulovera.

Bronzani ten i svoju ombre kosu J.Lo je finiširala nude makeup-om u vidu narandžastog ruža, smeđe senke i ajlajnera. Sofisticiran i ženstven look koji je kompletiran nude salonkama by Christian Louboutin.