Online platforma Buro 24/7 koju je pre nekoliko godina pokrenula ruska trendseterka Miroslava Duma, juče je za vreme Pariske nedelje mode, u prisustvu brojnih poznatih gostiju lansirala inicijativu za podršku mladim dizajnerima pod nazivom Fashion Forward Iniative.

Među organizatorima ove koktel večere u čast mladim dizajnerima našli su se Miroslava Duma, Caroline de Maigret, ali i rijaliti zvezda Kim Kardashian koja se potrudila da nam prikaže jedno od svojih najelegantnijijh izdanja.

Kim je na pomenuti event došla u društvu supruga, repera Kanyea Westa, ali i majke Kris i sestre Kendall, koja je iskoristila predah od revija ne bi li zajedno sa porodicom prisustvovala ovom glamuroznom događaju na kom smo videli i Annu Dello Russo, Nataliju Vodianovu i još mnoge druge poznate osobe.

Iako su sve dame plenile šarmom i smelim kombinacijama, našu pažnju je najviše privukla Kim koja je blistala u zanimljivom krem-belom kostimu, kojim je dominirao detalj u vidu širokog, isprepletenog kaiša u prednjem delu. Elegantna, zalizana punđa i sofisticirane salonke upotpunili su ovo svedeno i classy izdanje Kardashianove koja nam je opet pokazala kako ume i može da bude fashion, ali sa stilom! 

Tog istog dana, Kim smo videli u prvom redu na Balenciaga reviji kada se pojavila sa Kanyeom i malenom North koja je bila stilizovana u kožnu suknju, polumartinke i majicu Yeezus. Da li je potrebno da vas pitamo da pogodite ko je birao autfit?  

Inače projekat Fashion Forward Initiative će počevši od ove godine, tokom različitih modnih nedelja, prezentovati jednog mladog dizajnera odabranog od strane međunarodnog tima. Ovoga puta, popularna lifestyle platforma nas je upoznala sa brednom A.W.A.K.E. mlade Natalije Aleverdian.