Julianne Moore otkrila tajnu svog savršenog izgleda

foto: Profimedia

24. 09. 2014.

A tom prilikom je iskritikovala i najnoviji trend u svetu dijeta, režim Juicing!

Sve više nam se čini da fontana mladosti ipak postoji, odnosno da ju je poznata glumica Julianne Moore pronašla, jer uspeva unazad nekoliko godina da izgleda tako mladoliko, kao da ima “obrnute” godine (35), a ne 53!

Možda i najpoznatija riđokosa glumica iz Holivuda (ofkors da ne računamo Ritu Hayworth, to je daleka prošlost) dala je zanimljiv intervju časopisu New Beauty Magazine u kom je otkrila svoje beauty tajne.

Zvezda filmova The Hours i Magnolia, se takođe dotakla i poslednjeg trenda u svetu dijeta, režima Juicing konstatujući da jedino što je izgubila tokom ove dijete je bila “pamet”, a ne kilogrami.

Moore kojoj je trećeg decembra rođendan, nikada nije imala strah od starenja.  

“Sećam se kada sam imala 12 godina i kada su svi oko mene pričali o famoznoj 2000. godini koja mi se činila udaljenom 100 svetlosnih godina, kako sam razmišljala hej, pa ja ću tada imati 40! što mi se učinilo prilično čudno. Nisam mogla ni da razmišljam, sama brojka me je tada šokirala. Ali, kada konačno dođete u te godine, shvatite da to nije tako ozbiljna, niti velika stvar, kao i da godinama mnogi pridaju daleko više značaja nego što je potrebno. Promene koje se dešavaju na vašem telu, dešavaju se postepeno. Starenje uopšte nije loše. “

U nastavku, Julianne je izjavila kako je za njenu porcelansku put najviše zaslužan gen koji je nasledila od majke, koja ju je naučila koliko je važno da se koristi krema za sunčanje.

“Nikada ne bismo išli na plažu pre 3 popodne, i obavezno bi ‘lovili’ hladovinu, mesta gde sunce nije direktno. Danas većina ljudi vodi računa i ne izlaže se direktno suncu, potovo do 11 do 16 h kada je sunce najjače, ali tada to uopšte nije bila tako česta pojava.“

Glumica je otkrila da je veliki fan ulja i seruma kozmetičkog giganta L’Oreala, koji btw ne koštaju ukupno više od 25 dolara. Takođe je napomenula da je izuzetno važno da kožu stalno hidrirate, kao i da vežbate.

“Nisam veliki fan intenzivnih, cardio vežbanja. Probala sam neke, ali sve mi je to prebrzo, previše energično za moj tempo. Zato mi je joga prijala, pogotovo dok sam je radila u prostorijama s ogledalima pa sam mogla sebe da ispratim, odnosno da gledam dok radim i ispravljam. Joga je fantastičan način da meditirate, da budete sami sa sobom i svojim telom.”  


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...