Kendall Jenner je glavna zvezda ovosezonskih Fashion weekova!

Mlađa polusestra Kim Kardashian se toliko odomaćila na modnim pistama da prosto i da hoćemo, druge manekenke ne primećujemo. Nakon osvajanja Njujorka, sweet Kendall je pokorila i Milano u kom je radila revije za Fendija, Emilia Puccia, Bottega Venetu i Dolce i Gabbanu. 

Na poslednjoj joj je i pripala čast da zatvori reviju, predvodeći grand defile manekenki. Pauze od revija, Jennerova je iskoristila za inkognito šetnje po Milanu. Međutim, paparace koji su je strpljivo čekali na milanskim ulicama nije uspela da prevari, pa je svaka tura mlade manekenke bila dokumentovana.

U jednoj od šetnji, Kendall je stigla da skokne po dozu sladoleda po kom su Italijani poznati. Za ovu priliku, 18-godišnja manekenka je obukla “ombre” jeans, crni pulover Lise Perry s natpisom Hell, ravne, poluduboke Balenciaga čizmice, Celine kožnu torbu i šešir modne kuće Rag and Bone kojim je verujemo prevashodno želela da se sakrije od novinara koji su je pratili.

Inače, Kendall je ovih dana česta vest u medijima ne samo zbog učešća na revijama već i glasina da se bori sa bulimijom, kao i “šaputanja” o maltretiranju koje je morala da pretrpi od strane drugih manekenki koje su ljubomorne na uspeh ali i veze mlade manekenke.