U čast održavanja ovosezonskog izdanja Milano Fashion Week-a, veliki broj modnih kuća, ali i udruženja je odlučio da specijalnim prezentacijama i žurkama oda počast najvećem fashion događaju u godini.

Među njima, bila je i humanitarna organizacija AmfAR koja je u italijanskoj prestonici mode, održala šestu po redu i sada već tradicionalnu gala večeru kojoj po običaju prisustvuje crème de la crème iz sveta mode.

Na pomenutoj večeri tokom koje se prikuplja novac za humanitarni fond organizacije koja se bavi naučnim istraživanjem vezanim za AIDS, videli smo Alessandru Ambrosio, Jessicu Stam, Coco Rochu, Toni Garrn, kao i Chiaru Ferragni, Heidi Klum, Rosario Dawson i mnoge druge slavne osobe iz sveta mode, filma, muzike i televizije.  

"AmfAR je organizacija koja je već do sada učinila dosta za sve nas, pa se uvek potrudim da dođem, “izjavila je lepša polovina Leonarda di Capria, prelepa manekenka Toni Garrn. Među najbolje obučenim damama prema oceni modnih kritičara je bila brazilska lepotica Alessandra Ambrosio, kao i jedinstvena Coco Rocha. 

Veče je završeno spektakularnim nastupom legendarne Grace Jones, koja je izvela “La Vie en Rose”, “Pull Up to the Bumper” i “Slave to the Rhythm”, stvorivši atmosferu dostojnu slavnog Studia 54. Inače, na večeri je prikupljeno 1.4 miliona američkih dolara.

Alessandra Ambrosio

Bar Refaeli

Toni Garrn

Poppy Delevingne

Coco Rocha

Ashley Madekwe