Nismo ga videli na Burberry reviji na kojoj je glavna zvezda večeri bila njegova devojka, britanski model Suki Waterhouse, ali je kao svaki verni pratilac, svoju dragu odveo na party na kojem su zajedno proslavili uspeh revije i činjenicu da Suki polako, ali sigurno korača ka sam vrh modelinga.

Mlada i talentovana manekenka, kojoj mnogi dodeljuju titulu ikone stila, prikazala je sinoć jedno zavodljivo i glamurozno izdanje, blistajući kraj holivudskog glumca u crnoj Louis Vuitton koktel haljini od čipke i svetlucavih šljokica i perja, u stilu zabavnih haljina koje su se nosile tokom dvadesetih godina prošlog veka.

Kompletan stajling, Suki je zaokružila crnim sandalama sa kaiščićem, clutch torbicom i nežnim talasima u kosi, kao i naglašenim makeup-om.  

Samo nekoliko sati pre pomenutog događaja, Bradley je bio na reviji Toma Forda koju je ispratio u prvom redu, u društvu Anne Wintour. Svi zajedno su kasnije prisustvovali žurki, na koju su bile pozvane i superstylish sestre, Cara i Poppy Delevingne.

Suki i Bradley su u vezi od februara prošle godine, kada su se upoznali na dodeli prestižnih Oskara.