Veteranka iz sveta modelinga koja je uspela da obeleži revije Diane von Furstenberg i Badgley Mischke i zaseni daleko mlađe koleginice, pa i Kendall Jenner, opet je bila u centru pažnje na Fashion Rocks događaju koji je organizovan u čast Njujorške nedelje mode.

Ikona modelinga i jedna od najpoznatijih supermodela iz devedesetih (još uvek čekamo taj najavljeni comeback) se pojavila na Fashion Rocks eventu u uzanoj beloj haljini na jedno rame koja je naglasila njen senzualni ten, sjajnu, crnu kosu i vitke, duge noge.

Prelepa haljina naborenih, asimetričnih, svetlucavih detalja u gornjem delu koje je manekenka nadogradila nakitom sličnog rada, savršeno je pristajala 44-godišnjoj manekenki koja dokazuje da su godine njenoj lepoti donele samo novu dozu ženstvenosti.

Nalik junakinji iz crtanog filma Pocahontas, Naomi je kompletan look upotpunila dugom, crnom kosom koja ae kao plašt vijorila iza tela vitke gracije.

Umesto neutralne šminke koju većina poznatih dama bira u poslednje vreme za crveni tepih, Campbell se odlučila za efektnu kombinaciju prirodnog looka i glamuroznog makeup-a. Jednako glamurozne su bile njene srebrne sandale s potpisom Alexandra Birmana koje su zaludele IT dame poput Alexe Chung, Olivie Palermo, Lilly Allen, Mirande Kerr.

Naomi koja je još uvek vlasnica seksi tela, izmamila je daleko više pozitivnih komentara od Jennifer Lopez čiji je stajling ovoga puta okarakterisan kao neprimeran, na ivici kiča i prilično neubedljiv.