Iako su izabrali da svoju intimu drže što dalje od očiju javnosti i u što većoj privatnosti, holivudska zvezda George Clooney i njegova prelepa buduća supruga, Amal Alamuddin su pokazali svetu svoju ljubavnu magiju, kada su se zajedno prvi put pojavili na crvenom tepihu!

Slavni par smo videli u Firenci u kojoj je održano svečano, humanitarno veče fondacije Celebrity Fight Night. Okruženi oduševljenim fotografima koji su dobili jedinstvenu priliku da uslikaju jedan od najaktuelnijih parova na svetu koji je bio vidno raspoložen i nasmejan, Amal i George su blistali u all black kombinaciji.

Dok je George (53) potvrdio reputaciju jednog od najzgodnijih američkih glumaca pozirajući u crnom, savršeno skrojenom odelu i uzanoj, crnoj kravati, Amal je svoju vitku figuru naglasila raskošnom Dolce&Gabbana haljinom, bez rukava, od teškog i sjajnog satena. Zlatne viseće minđuše i clutch torbica, takođe zlatne boje upotpunile su ovaj glamurozan look zgodne advokatice koja nas je kupila odavno svojim besprekornim stilom.  

Pogledajte 5 činjenica koje dokazuju da je Amal Alamuddin nova ikona stila.

Dok ju je nežno pridržavao oko struka, George je domaćim novinarima otkrio i u kom gradu će se budući par zavetovati na večnu ljubav, kao i da Italija u njegovom srcu ima posebno mesto.  

“Upoznao sam svoju prelepu verenicu upravo ovde, u Italiji u kojoj ćemo se i venčati, i to u romantičnoj Veneciji, za nekoliko nedelja,” izjavio je George.