Dve Balmain verzije na crvenom tepihu: Ko je nosio bolje, Kim Kardashian ili Joan Smalls?

Foto: Profimedia

25. 08. 2014.

MTV Video Music Awards 2014, doneo nam je uzbudljive modne trenutke…

Intenzivno druženje Kim Kardashian sa Olivierom Rousteingom, kreativnim direktorom modne kuće Balmain, očigledno ima veliki uticaj na TV zvezdu koja se u poslednje vreme svojski trudi da postane deo modne elite. Ponekad joj uspe, ponekad ne, ali tri Bambija za trud, u svakom slučaju.

Na jučerašnjoj dodeli muzičkih nagrada, međutim, Kim je nije uspela da se odvoji od svojih estradnih gena, pa je potencijalno glam outfit iznela na prilično nespretan i čak pomalo vulgaran način. Dekolte od pupka još bismo joj i oprostili, ali s obzirom na njenu građu i visinu, ovaj model verovatno nije bio najbolji izbor.

Ekstravagantnu haljinu sačinjenu od hiljada sitnih perlica, mogla bi poneti poneka mršavica od 1.80, dok bi Kim ipak trebalo pažljivije da bira krojeve i prilagodi ih svom telu obila peščanog sata.

Ipak, izgleda da je dovoljno bilo odenuti Balmain (resort kolekcija), pa je Kardashianka uspela da pobere brojne lovorike kritičara, i bude uvrštena među bolje obučene zvanice na svečanosti u Kaliforniji.

Naravno, možda bi joj sve to i prošlo da se na istom mestu, u isto vreme, u skoro pa identičnoj haljini, nije pojavila vitka Joan Smalls. Verujemo da samo jedan pogled na njihove fotografije govori dovoljno + Joan je uprkos „smernom“ dekolteu bila neverovatno seksi i kul.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...