Najnovija kampanja švedskog giganta, H&M-a protiče u znaku 4 modele koja su „more than model“: Jourdan Dunn, Nadja Bender, Sui He i Andrea Diaconu.

Za Dunn ste čuli (bar želimo da verujemo u to), ali čini nam se da su vam ostale 3 promakle, što želimo da ispravimo ovim člankom.

Jourdan Dunn, 24

Ova britanska manekenka je otkrivena kada je imala samo 14 godina i to dok je kupovala u lokalnoj Primark prodavnici u Londonu. Jourdan je pored Care Delevingne trenutno najpopularnija i najzaposlenija manekenka iz Britanije. Do sada je uveličala kampanje Balmaina, Burberryja, YSL-a, Calvina Kleina i mnogih drugih brendova. Ono što malo ljudi zna je činjenica da Jourdan ima svoj sopstveni online šou za kuvanje „Well Done with Jourdan Dunn“.

„Moj idol je Beyonce. Ne samo jer je prelepa, već i zbog činjenice da predstavlja sve moćne i snažne žene, i sjajan je uzor za mlade devojke.“

Nadja Bender,23

Ova danska lepotica je otkrivena na Facebooku pre 3 godine, nakon čega je bila model otvaranja na reviji Alexandera Wanga (2012). Od tada je radila za Fendi, Chloe, Chanel, Balmain i Gucci.

„Moj stil je ležeran i lagan. Ono što retko ko zna je da sam odlična u bekgamonu, igri koja potiče iz starog Egipta.“ 

Sui He, 24

Ova švajcarska manekenka kineskog porekla ima porcelansko beo ten i eteričnu lepotu koja joj je omogućila bezbroj beauty kampanja. Sui je takođe jedan od „anđela“ i izabrana je da nosi eponomnu Karlovu liniju s njegovim potpisom.

“Obožavam Carine Roitfeld. Ona je toliko prijatna, prirodna i puna energije da mi je uvek zadovoljstvo kada radim sa njom. Takođe ima sjajan osećaj za stil. Obožavam je.“ 

Andreea Diaconu, 23

Ova rumunska manekenka je još pre Care prošetala moćne, snažne obrve. Najzaposleniji je model iz nama susedne Rumunije, a radila je do sada kampanje za Celine, Chloe, Gucci, Ralph Lauren.

“Ono što retko ko zna je da govorim čak 6 jezika.“