Anna Wintour nastavlja fascinirati sve sfere show business sveta pa je tako posle sada već kultnog filma The Devil wear Prada (2006), slavnoj modnoj urednici posvećen i mjuzikl!

Naime, juče je u Njujorku održana premijera mjuzikla "Ryan Raftery is the Most Powerful Woman in Fashion" mladog muzičara i glumca Ryana Rafteryja koji je u potpunosti inspirisan životnom pričom Anne Wintour.

"Ona je Hillary Clinton i Darth Vader u jednom," izjavio je Ryan koji je do sada postavljao mjuzikle mahom inspirisan sopstvenim životom. Tako je samu priču odlučio bazirati na famoznoj naslovnici Voguea s Kim i Kanyeom nakon koje se Ryan u ulozi Anne plaši da će dobiti otkaz te zumira svoj život, a informacije o liku je tražio u svim intervjuima koje je glavna urednica Voguea davala do sada u medijima.

Naravno, mjuzikl obiluje mnoštvom kostima, a Ryan nosi stalno periku ne bi li uverljivo "dočarao" Annu. Iako još uvek nema nikakvih reakcija od strane Anne, ne sumnjamo da će se Wintour oglasiti uskoro. I to sa nekim više nego upečatljivim stavom!

Izvor: buro247.hr