Treća saradnja između Agenta Provocateura i Penelope Cruz je uspela da nam obezbedi najvreliju reklamu koju smo videli do sada!

Kao i u prethodnoj kampanji, poznata španska manekenka nije samo “glumila” u kampanji nego ju je i režirala, odnosno osmislila. A kakav um prelepa Španjolka ima?

Pa… Ako vam se pogled na superseksi manekenke koje provokativno igraju u sred pustinje oko savršenog muškog modela, ne čini seksepilnim, onda Cruz nema ni M od mašte, ali ako mislite da je ovo najseksi kampanja koju ste videli (baš kako mi mislimo) onda Penelopi možemo samo jedno da poručimo: kako ti se čini ideja da režiraš nastavak 50 nijansi sive?

Naravno, seksepil je sastavni deo svih dosadašnjih kampanja Agenta Provocateura koji se proslavio dizajnom izazovnih, seksi modela donjeg veša.

Ovosezonska “fantazija” počinje u pustinji u kojoj mlad muškarac traga za izvorom vode, vidno iscrpljen i dehidriran. Ali umesto da kao svaki drugi čovek vidi fatamorganu u vidu neke oaze, Jon K (jedan od najzaposlenijih modela današnjice) vidi grupu cura koje plešu u dimu pustinje. Dream come true?

U tom trenutku na scenu stupa Penelope koja vozi više nego upečatljiv kadilak. Sve dame su obučene u krpice iz jesenje kolekcije u kojima dominiraju boje, od neon narandžaste preko florescentno zelene do indigo plave. Za koreografiju se postarala Tracy Anderson, lični trener velikog broja poznatih, kao što su Madonna i Gwyneth Paltrow.  

“Obožavam što mi se ukazala prilika da režiram svoj drugi film za Agent Provocateur. Ponosna sam mnogo na brend i kompletnu ekipu koja je odradila sjajan dinamičan i upečatljiv video.”