Kao i prošle, i ove sezone ruž za usne u svim nijansama narandžaste biće pun pogodak. Za iscrtavanje kontura usana predlažemo i olovke u ovim nijansama, a ukoliko željenu boju ruža ne možete da pronađete u parfimerijama, pokušajte sa mešanjem dve ili više nijansi.

Senke za oči u bojama orhideje, jorgovana i lavande ovog proleća moraju se naći u vašim neseserima, a možete ih kombinovati sa plavim nijansama olovaka za oči.  

Iscrtavanjem grafičkih linija crnim ajlajnerom svakako ćete izgledati superseksi, ali ukoliko niste dovoljno hrabri za ovu varijantu ili vešti pri korišćenju tečnih ajlajnera, preporučujemo crne krejone kojima ćete naglasiti ivice očiju.

Kako biste postigli zdrav sjaj i blago preplanuli izgled lica koristite bronzere sa zlatnim česticama. Zlatni sjaj lica upotpunite isticanjem jagodica rumenilom u bojama kajsije.

Veštačke trepavice za tren oka pružiće vam glamurozan i seksi izgled. Bilo da su od prirodne ili veštačke dlake, duže ili kraće, zasigurno će na pravi način upotpuniti vaš make-up. Bitno je samo da se odlučite za one koje pristaju vašem oku.

Još jedan trend iz devedesetih godina vraća se na velika vrata. Bela olovka za oči iscrtana uz donje i gornje trepavice učiniće da izgledate sveže, a pravi efekat postići ćete ukoliko ovakav izgled upotpunite narandžastim sjajem ili karminom.