Ako nosite duge nokte, stavite nadogradnju, produžute ih za još koji centimetar i obavazno naglasite smelom bojom. Ako volite intenzivnu boju ruža, opredelite se za neku neon boju suve mat teksture, koja će još više naglasiti kolor.

Kosa puna volumena? Ne. Prepuna volumena! Nakon pranja, na kosu nanesite dosta pene, pognite glavu i fenirajte se počev od potiljka. Potom natapirajte koren i nanesite dosta laka. Ako se odlučite da stavite umetke u kosu, nemojte da budu očigledni. Oni će se najbolje uklopiti u kovrdžavu kosu. Nemojte se bojati tamne boje ruža, ona ne mora da izgleda beživotno. Šminkeri na reviji Fendi su savršeno izbalansirali beli ten, minimalni make up i tamno ljubičastu boju usana.

Dominick Briguglio make up artist na reviji Betsey Johnson se odlučio za zabavan tirkizni look na očima, ali ga ja izbalansirao nežnim tonovima breskve na obrazima i usnama. Što se tiče revije Jean Paul Gaultiera, nismo ništa drugo ni očekivali, nego da nas oduševi smelim pank obrvama!

SAVET PLUS

Tajna je u balansu. Nemojte sve ove trikove koristiti odjednom. Dovoljan vam je jedan savršeni smeli akcenat.

Tekst: Branislava Kostić

Nemojte da vas ovaj trend plaši, jer nije u pitanju nije ništa neobično. Zamislite samo da šminku i frizuru koju nosite svaki dan naglasite dvostruko, ustvari trostruko, ili koliko god puta želite.