Priredila: Branislava Kostić

Godišnji odmor iskoristila sam pred kraj avgusta i tek sam početkom septembra upala u opsesiju zvanu – after sun. Iako je sada već jesen, ne mogu da se odreknem ovih proizvoda i molim boga da ovi topli dani potraju još malo. Mackam se posle svakog tuširanja, a i između. Favoriti su mi Eucerin After Sun, jer je gelaste teksture, lagan i koža ga brzinski upija. A Avon After Sun puter stavljam na suvlje delove tela. Koža je posle mekana i mirisna satima, a i prijatan miris kokosa čini da se i dalje osećam kao da sam na moru.

Na istom sam pravcu ostala kada je kosa u pitanju. Pakovanje Wella Professionals koristim umesto balzama. Moram priznati da ga i ne držim baš koliko dugo bi trebalo, ali je kosa posle upotrebe tako nežna i svilena da se i ne mrsi, a češljanje, koje inače ne volim, svodi se na minimum.

Miholjsko leto koristim i da produžim što više ovaj preplanuli ten. Održavam ga dvema zlatnim paletama iz novih jesenjih make up kolekcija. Clarins Face Powder koristim preko dana, jer roze linije u njemu daju licu topao i devojački ton, dok Yves Saint Laurent Palette Couture Highlighting Powder ima malo više ljubičastih tonova i služi mi više za večernje izlaske. Sada ih koristim kao pudere i nanosim velikom rastresitom četkom, a roze odnosno ljubičastu boju domalim prstom stavljam samo na vrhove jagodica, tako da mi dodatno rumenilo nije ni potrebno. Sigurno ću ih koristiti do kasno u zimu, jer kako mi tren bude bio bleđi, promeniće funkciju od pudera do proizvoda za senčenje lica.

Takođe verno pratim trend tamnih usana ove sezone i ne mogu opisati svoje oduševljenje kada sam saznala da će Dita von Teese izbaciti još jednu kolekciju za Artdeco. Iz prošle imam tri crvena ruža, plus ova četiri – taman za svaki dan u nedelji po jedan. Previše je, ali s obzirom na to koliko su kvalitetni, kremasti, pigmentovani i dugotrajni, vredi ih imati... makar dva.

U oktobru ne mogu bez...
Prija mi OPI krema za neku ruku Avoplex. Uvek mi je u torbi i služi i za hitni oporavak šaka i laktova

Ovog meseca mirišem na...
...jer miriše na čisto. Kao da nemam parfem uopšte, samo oblak svežine

ELLE raforit...
...novi Labello Repair and Beauty ima belo jezgro, koje neguje, dok roze pigmenti pokrivaju usne prirodnom i zdravom bojom

Hoću da i dalje mirišem na more, zadržim preplanuli ten i da mi kosa bude meka i svilenkasta...