Dobre vesti za sve ljubiteljice lepote kojima je stalo do okoliša i prirodnih sastojaka koliko i do iznenađujućeg i autentičnog izgleda: predstavljamo CATRICE Clean ID kolekciju čije je zaštitno lice poznata Pop zvezda Sara Jo.

Sara Jo u muzičkom je svetu postigla zavidan status, dok kozmetika Catrice u beauty svetu predstavlja kultnu makeup ikonu. Kada se ovo dvoje genijalaca na tronu spoji u jedno, rezultat je besprekorna suradnja koja donosi limitiranu kolekciju „CLEAN ID“.

Pop zvezda i trendseterka savršeno se uklopila kao zaštitno lice kampanje čiji inovativni proizvodi pouzdano osiguravaju bezbrižan, blistav izgled. 

Utjelovila je Catrice ženu koja njeguje svoj prirodan izgled, a istodobno zrači samopouzdanjem i glamurom uz neodoljive proizvode kojima je stalo do okoliša i prirodnih sastojaka.

Proizvodi su veganski i cruelty free, kao i svi CATRICE proizvodi. Dolaze bez silikona, parabena, PEG veza, mineralnog ulja i mikroplastičnih čestica i podržavaju održivi uzgoj palminog ulja (to se odnosi i na derivate palminog ulja), ako ih proizvodi sadrže.

Upoznajte čistu lepotu by CATRICE!

Kolekcija će biti dostupna u odabranim dm prodavaonicama.

MINERAL VEGAN NATURAL NUDE PALETA SENKI ZA OČI

Savršeno usklađenih 12 nijansi veganske Mineral Natural Nude palete senki za oči čine oči sjajnim. Izuzetno pigmentirane, nežna nude i zlatne nijanse mogu se koristiti za stvaranje prirodnog no-make-up izgleda, kao i za izražajne večernje stilove šminkanja. Senke su veganska bez mineralnog ulja, mikroplastičnih čestica i silikona.

NMPC: 1.309 DIN

FULL LASH MASKARA EXTRA BLACK

Dramatičan izgled za oči koje i dalje izgledaju prirodno?Zahvaljujući Full Lash Extra Black maskari, to više nije kontradikcija. Hranjiva formula s plodovima jagodičastog voća, cvetnim voskom i obogaćena karbon crnom stvara guste, duboke crne trepavice. Zahvaljujući četkici od vlakana lako je uviti trepavice bez otežavanja.

NMPC: 639 DIN

MATT TEČNI AJLAJNER ZA OČI

Savršena linija ajlajnera za oči otporna na razmazivanje = Nije problem uz matt tečni ajlajner za oči. Veganska formula na bazi vode brzo se suši i osigurava mat završetak koji se neće razmazati ako obrišete oči.

NMPC: 499 DIN

COLORED BROW FILLING GEL ZA OBRVE

Obojeni gel za punjenje obrva super je jednostavan za nanošenje i daje obrvama prekrasan oblik bez ostavljanja lepljivog osećaja. Gel za obrve  je dostupan u tri nijanse i ujednačava male praznine - za besprekorne obrve koje izgledaju prirodno. Za još intenzivniji efekat boje, gel za punjenje obrva može se kombinovati s puderom za obrve ili olovkom za obrve.

NMPC: 449 DIN

TRANSPARENT BROW FIXING GEL ZA OBRVE

Prekrasne obrve koje izgledaju kao da ih je oblikovao profesionalac samo u nekoliko koraka pomoću Transparentnog gela za fiksiranje obrva. Gel dovodi obrve u savršen oblik i održava ih neverovatnim tokom celog dana. Zbog nelepljive, prozirne formule, obrve izgledaju prirodno i negovano.

NMPC: 429 DIN

HYDRA VOLUME LIP PLUMPER SJAJ ZA USNE

Hijaluronska kiselina u Hydra Volume Plumper  sjaju omekšava usne, čini da usne izgledaju punije, lepše i glađe. Elegantne nijanse u svetlucavoj ružičastoj i nude osiguravaju prirodan sjajni izgled. Mogu se nositi samostalno ili kao završetak na vrhu mat ruža za usne.

NMPC: 519 DIN

MINERAL HAJLAJTER PALETA

Mineral Hajlajter Paleta dostupna je u dvije verzije za savršen sjaj. Tri savršeno usklađene nijanse, svaka u ružičastom zlatu ili zlatu, mogu se koristiti za postavljanje ciljanih akcenata na licu - za naglašavanje kontura, usne izgledaju punije ili jagodicama daju veću definiciju.Lagana tekstura nežno se stapa sa kožom.

NMPC: 959 DIN

ČETKA ZA HAJLAJTER

Četka za hajlajter je savršen partner za Mineral Highlighting Palete. Četka je veganska i idealna je za prirodno mešanje hajlajtera ili za postavljanje upečatljivih akcenata. A izgled same četke dodatno privlači pažnju svojim bledo ružičastim i sjajnim ružičastim elementima i nežnim, mekanim čekinjama.

NMPC: 639 DIN

MINERAL BRONZER PUDER

Preplanula koža bez sunčanja? Mineral Baked Luminous bronzer u dvije nijanse to omogućava! Vredni minerali osiguravaju baršunasto-nežan završetak. Jednostavno četkom nanesite malo bronzera od ušiju do vrha nosa, dobro izblendajte i - voilà! - vaš osunčani izgled je potpun.

NMPC: 789 DIN

ČETKA ZA BRONZER

Potpuno je lako pronaći pravu dozu i optimalno naneti bronzer pomoću četke za bronzer. Zaobljeni oblik četke i nežne dlake osiguravaju da se previše praha ne upije odjednom, tako da se bronzer lako blenda. Četka je veganska i dolazi u elegantnom ružičastom dizajnu.

NMPC: 789 DIN

PORE PERFECTING PRAJMER ZA LICE

Primenjen samostalno ili kao baza ispod pudera, Pore Perfecting Prajmer čini kožu prirodno glatkom zahvaljujući svom inovativnom nežnom fokusnom efektu. Uz pomoć silicijum-dioksida, prajmer ujednačava male linije i nedostatke i vidljivo smanjuje veličinu pora. Rezultat: Besprekoran, mat ten. I najbolje od svega: prajmer ne sadrži silikone, mikroplastične čestice ili sastojke životinjskog porekla.

NMPC: 789 DIN

OVERNIGHT JELLY MASKA ZA LICE

Uspavana lepotica: Noćna žele maska za lice deluje preko noći - za poseban poticaj njege. Vlaži i revitalizuje kožu. Tekstura slična želeu ima prijatan efekat hlađenja. Sledećeg jutra ten izgleda osvežen, gladak i blistav sa zdravim sjajem.

NMPC: 519 DIN

PRIME & FIX SPREJ

Apsolutni svestrani talenti: Clean ID Prime & Fix sprejevi pripremaju kožu za puder, vlaže je i vidljivo izravnavaju neravnine. Također postavljaju vaš make-up izgled za sjajan završetak. Između digitalnih maratona za sastanke, kućnih treninga tokom pauze za ručak i video poziva s prijateljima, sprejevi se mogu koristiti i za osvežavanje kože.

Matt Prime & Fix sprej deluje umirujuće zahvaljujući aloe veri, dok Glow Prime & Fix sprej s ekstraktom latica ruže hidrira i stimuliše svežinu.

NMPC: 639 DIN                  

PEELING ENZYME PUDER

Zahvaljujući biljnim enzimima, Enzimski piling puder uklanja mrtve stanice kože i višak sebuma vrlo nežno i bez mehaničke iritacije. Dubinski čisti i razbistruje kožu i obnavlja je nakon nanošenja. Da biste ga koristili, stavite malu količinu pudera na dlan i pomešajte sa tri ili četiri kapi vode. Nanesite emulziju na lice i ostavite da deluje oko pet minuta, a zatim temeljito isperite.Rezultat: gladak ten svežeg izgleda.

NMPC: 789 DIN

HYALURONIC BOOST SERUM & CARROT GLOW ULJE ZA LICE

Predstavljamo dvojac za besprekornu, glatku put: Carrot glow Ulje za lice od šargarepe nudi roze, svež sjaj, a Hyaluronic Boost serum hrani kožu dodatnom vlagom. Ulje za lice i serum dolaze bez silikona, mineralnog ulja, mikroplastičnih čestica, parabena ili PEG veza. Obe u visokokvalitetnoj staklenoj bočici sa praktičnom pipetom - i apsolutni su vrhunac svake kolekcije za negu kože.

NMPC: 789 DIN

GUA SHA LIFTING KAMEN ZA LICE

Svojim neobičnim oblikom, Gua Sha Lifting kamen za lice udobno leži u ruci te je idealan za umirujuću masažu lica. Kamen za masažu izrađen je od aventurinskog kvarca koji hladi kožu i smanjuje otekline na licu. Serumi, ulja i kreme za lice mogu se savršeno.