Kako nam se približava leto tako sve popularnija postaje boja fuksije, omiljena ružičasta nijansa za toplu sezonu. 

Ona je jednako veliki hit i u modnom i u beauty svetu, a kod make upa je definitivno omiljena na usnama.

Odličan je izbor za sve one koji su se zasitili crvenih i nude ruževa, pravih klasika u kozmetičkoj torbici, te za one koji žele poneti nešto odvažnije, otkačenije i nekako više letnje.

Ako boja fuksija možda i nije vaš "cup of tea" ili se možda ne uklapa u celokupan stil, ipak se isplati isprobati je. Na usnama izgleda tako sveže i efektno, a jedno je sigurno – s njom ne možete proći neprimećeno!

(Njegovo visočanstvo tečni korektor: Najčešće greške prilikom korišćenja)

Upravo iz tog razloga, mnogi boju fuksije jednostavno izbegavaju jer je veoma upečatljiva. No, nijansa se lako može omekšati tapkanjem po usnama čime se dobija transparentniji izgled te se stvara decentniji utisak. To može biti odličan izbor za dnevni look, no večernje izdanje dopušta lagani smokey eyes ili tuš za oči. 

Ipak, najbolje tek sledi jer je ovakav statement ruž kao stvoren je za letnje dane kad "zaboravimo" na tešku šminku već se prava lepota krije u golom licu i laganoj preplanulosti pa ova nijansa skroz dođe do izražaja.

Preuzeto sa portala: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/