Samo vam je potreban jedan minut: Fantastičan make-up trik u koji se Francuskinje kunu!

foto: Instagram/louisefollain

Probali smo. Deluje.

Šta sve niste probali da povećate volumen svojih trpavica? Tone najrazličitijih maskara i kombinacije istih i sigurni smo da ste poprilične pare ostavili u parfimerijama za iste. Onda su na red došle i veštačke trepavice, pa na kraju i svilene i njihova nadogradnja.

I čemu?

Opet se sve svede na to da ste osuđeni na trepavice koje imate. Međutim, efekat dugih trepavica možda uopšte ne praktikujete na odgovarajući način. Naravno, sve zavisi od oblika i dužine vaših trepavica. Međutim, činjenica je da ovaj trik zaista deluje i ne samo da ćete dobiti efekat koji želite i akcentovane oči, već ćete to postići na najjednostavniji mogući način.

Dakle, obratite pažnju na nepravedno zanemarene donje trepavice.

Svesni smo da ovo nije otkrovenje, ali sa druge strane vrlo je moguće i da jeste. Naročito ukoliko obratite pažnju na fotografije lepe Louise Follain, koju inače zovu novom Jane Birkin.

Ukoliko ste pobornica takozvanog nevidljivog make-upa, naglasite donji sloj trepavica sa dva sloja precizno nanešene maskare, dobićete efekat lukte i retro modela 60-ih godina, kada je ovaj mali trik bio veliki hit.

 

A post shared by Louise Follain (@louisefollain) on Jan 29, 2017 at 2:09pm PST

 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...