Make-up stručnjak Hung Vanngo jedan je od zaduženih za šminku Karlie Kloss, a nedavno je eksperimentisao i ulepšao je na pomalo neočekivan način - i usput postavio novi trend!

Vanngo se opredelio za underline ispod oka, pažljivo senčen ljubičastom olovkom, zahvaljujući čemu su Karline svetle oči još više došle do izražaja. Tu je i nešto svetlija nijansa ljubičaste boje na Karlinim kapcima i nude ruž.

Ovakav make-up pružio je lepom Viktorijinom anđelu nešto stroži izgled i različite nijanse jedne od najpopularnijih boja tokom jeseni.

Jedan od zaduženih za doterivanje January Jones je Rachel Goodwin, koja je klasičan izgled uspela da iznese na potpuno nov način. Ona je za jednu posebnu priliku odabrala crveni ruž koralnog tona i tamne nijanse za kapke, što joj je uz wet hair look pružilo izgled famme fatale.

Rachel je senzualnosti lepe glumice doprinela toplim nijansama bronzera na jagodicama i pažljivo popunjenim obrvama.

Niko ne ume da ponese "darkerski" look kao Adriana Lima, jedna od najlepših žena na svetu. Ona i Pat McGrath, njen make-up stručnjak, pohitali su da isprate trend tamnih karmina koji je ove godine oduševio pripadnice nežnijeg pola.

Iz ovog primera vidimo da je u tim situacijama za šminkanje očiju najbolje iskoristiti svetliju nijansu boje koje smo odabrali za usne: dakle, Adriana izgleda predivno zahvaljujući kombinaciji tamnoljubičastog ruža i svetloljubičaste senke. Na taj način istaknuta je punoća njenih usana i lepota njenih očiju.

izvor: Make up

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/