Emily Ratajkowski

Plava boja mahom se vezuje za leto, ali ova koju lepa Emily ima nanetu oko očiju mešavina je zelene i plave i to sedefastog odsjaja, te može odlično izgldati i tokom hladnijih meseci. Jednostavan i vrlo efektan način da oživite jesenji look. Sklona pojavljivanju sa nenaglašenom šminkom i to vrlo neutralnom, modeli i glumica na 68 dodeli Emmy nagrada pokazala koliko samo jedan detalj na licu može uticati na celokupan izgled i doživljaj osobe.

Cara Delevingne

Malo ko bi, pri osmišljavanju make-up strategije, pomislio da bi svoju lepotu mogao da naglasi senkom za oči braon boje, posebno ukoliko je poznat po gustim i tamnim obrvama. Međutim, Kara Delavinj uspela je da izgleda nežno i ženstveno čak i uz ovako tamnu senku, u čemu joj je od ogromne pomoći bila priroda: njene svetloplave oči. Lepa manekenka, takođe, ne izgleda preoštro zahvaljiujući svetloj kosi i nešto tamnijem tenu.

foto: Instagram/caradailynews

Braon senka za oči mami nas svake jeseni jer je odlična za kombinovanje s jesenjom odećom, ali je mnogi izbegavaju jer nisu sigurni koja pravila treba poštovati da bi uz njenu pomoć izgledali sjajno. Zbog toga je primer populatne manekenke odličan - ona je uspela da ponese ovu boju zbog tri sjajno uklopljena beauty elementa: ten joj je još uvek preplanuo nakon letnjih odmora, pa braon senka naglašava njenu lepotu, a u suprotonom izgled bi joj bio pomalo ispijen; boja senke je u kontrastu s bojom njenih očiju i senka je krajnje besprekorno naneta.

Maisie Williams

Mlada  glumica, koja ima svega devetnaest godina osvojila nas je ulogom Arye Stark u popularnom serijalu "Game of Thrones", uloga u kojoj je možemo videti bez trunčice šminke i u dečačkim izdanjima. Zato nas je naravno dodatno oduševila kada se na ovogodišnjoj dodeli Emmy nagrada pojavila u vrlo ženstvenom izdanju noseći upečatljiv cvetni print, punđu na vrhu glave i smeli make-up oko očiju. Svetlo zelena senka bila je glavni detalj Maisinog izgleda na crvenom tepihu. Intenzivna boja i besprekorno naneta senka u jarkoj nijansi zelene istakli su glumičinu mladost, ali su u isto vreme uspeli da naglase i njenu toaletu.

foto: Instagram/maisie_williams

Izvor: make-up.rs

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija