Počinje sezona festivala i znamo koji ćemo make up trend isporobati, onaj koji je u svet lepote visoko vinuo italijanski dizajner, a mi jednostavno ne možemo dočekati zimske dane  po nekom nepisanom pravilu rezervisane za šljokice i svetlucave senke.

Zbog ovog trenda kršimo pravila bez griže savesti, jer se tek s vremena na vreme u  beauty departmanu pojavi potpuno jedinstvena novina, koju sa ushićenjem prigrlimo.

I naravno, ovo ushićenje nije prisutno samo zbog činjenice da volimo eksperimente sa novim beauty proizvodima, već i zbog funlcionalosti ovog trenda.

Šljokičasti trag koji prati liniju vaših obrva tačno iznad kapaka, pomaže da se definišu crte lica i daju mu određen karakter.

foto: Instagram/dare_dont_care

Sjajno izgledaju kao detalj na prirodnim obrvama, jer prate njihov oblik i čine ih još izražajnijim. O ovom beauty trendu razmišljate kao o ajlajneru i cat eye tehnici za obrve. Ovo je jednostavno savršen način da ih istaknete.

foto: Profimedia

Najjednostavniji način da isprobate ovu tehniku jeste da tik ispod obrve iscrtate liniju olovkom u metalik boji (u zavisnosti od nijanse šljokica koje odaberete) i potom četkicom ravnomerno nanesete gel senku sa šljokicama, a možete pokušati i sa šljokičavom olovkom u boji. Ali u ovom slučaju, senku izbegavajte, možda samo onu u nude varijanti. Biće vam dovaljana maskara, olovka za obrve i karmin.

foto: Instagram/haliz.nz

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija