Bilo da ste dama koja se šminka isključivo za važne prilike ili nasuprot toga, započinjete dan uz isprobavanje novih tehnika make-upa , sigurni smo da ste u nekim trenucima želeli da posedujete fantastičnu maskaru koja poseduje jak intezitet boje, ne lepi trepavice, ne mrlja se, i pored toga stvara iluziju mnogo dužih trepavica...

(Jednostavan recept za guste obrve i trepavice)

Kako bismo pronašli savršenu maskaru, rešili smo da čujemo savete i mišljenje stručnjaka, tj. beauty urednika koji su sa nama podelili svoje favorite!

Alyssa Vingan, senior urednik

"Ne mogu reći da sam u potpunosti lojalna bilo kojoj maskari, ali Kevyn Aucoin koju sam nedavno kupila se pokazala odličnom. Moje trepavice su veoma tamne, a samo jedan tanak sloj ih čini punijim, dužim i mnogo glamuroznijim. Pored toga- ova maskara traje tokom čitavog dana, i što je najvažnije- ne razmazuje se!"

Foto: Promo / Kevyn Aucoin

Eliza Brooke, pomoćnik urednika

"Ignorišući popularne trendove, nikada nisam želela da investiram u dobar uvijač trepavica. A sa ovom maskarom, on mi zaista i ne treba. Roller Blush maskara ima veliku moć uvijanja, te na najbolji način ističe oči u prvi plan!"

(Zavodljiv pogled: 4 koraka do prirodnog izgleda veštačkih trepavica)

Lauren Indvik, glavna urednica

"Bila sam skeptična kada je prodavačica u Benefit Cosmetics radnji rekla da ova maskara neće samo potamneti moje trepavice, već ih u uviti na gore. Ipak, ona je bila u potpunosti u pravu, tako da sad slobodno mogu reći da mi više nije potreban uvijač za trepavice."

Foto: Promo / Benefit

Chantal Fernandez, pomoćnik urednika

"Zaista ne podnosim maskare koje stvaraju grudvice, zbog čega sam pravi ljubitelj Tarte. Čak i kada je koristim duže vreme, ona zadržava prvobitan oblik, gustih, dugih i razdvojenih trepavica."

Foto: Promo / Tarte

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija