Poznati korejski šminker Park Tae Yun je rešio da sa nama podeli tajne kako da postignemo svež izgled kože lica, nalik prelepoj koži koju poseduju Korejanke. 

Kako Park objašnjava, njima je važnije da izgledaju mlado, negovano i lepo. To podrazumeva da njihovo lice treba da bude zategnuto i sveže, sjajno i meko. 

Za postizanje zdravog izgleda kože važno je da u svoju beauty rutinu uvedete piling i hidrataciju, tako da je najbolje da birate proizvode koji u sebi sadrže hidratantni shea butter i arganovo ulje. Takođe, kako savetuje poznati šminker, uvek stavite malo boje na usne i obraze jer će vaša koža izgledati daleko svežije i blistavije. 

Park je izdvojio 5 trikova kako da postignete svežiji izgled lica: 

1. Koristite micelarnu vodu za čišćenje lica, koja u sebi sadrži čestice koje ujedno vrše piling i čiste pore lica. Uz pomoć blaznica dobro očistite lice.

2. Nanesite debeli sloj kreme na lice.

3. Odaberite hidratantan puder i izvucite šest linija preko lica- od centra ka spoljnim delovima, a zatim uz pomoć četke razmažite i utapkajte puder.

4. Upotrebite kremasti highlighter i nanesita ga na ključne (najizraženije) tačke lica- vrhove jagodica, duž nosa i iznad usana, a zatim ga nežno utapkajte u kožu.

5. Opredelite se za duo proizvod lip and cheek, u jačoj boji koji možete koristiti za obraze i usta. Aplicirajte ga na svaku stranu obraza, a zatim ostatak nanesite na sredinu usana. Na kraju pritisnite usne jednu o drugu kako bi ga ravnomerno rasporedili.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija