Iako znamo da će većina ljudi najviše pažnje prilikom prazničnog stilizovanja posvetiti izboru garderobe, ne smemo da zanemarimo ni novogodišnji make-up koji uopšte nije nevažna stvar. Do sada ste sigurno naučili da biste to veče trebali da budete glamurozni ali ne too much, jer to nije dodela Oskara, kao i da koristite kvalitetnu šminku koja može da izdrži celovečernju žurku koja uključuje ples, zabavu, ukusnu hranu i dosta pića.

Ukoliko ste ipak u nedoumici koji look da odaberete, priskače vam u pomoć Kendall koja je upravo ovih dana podelila sa novinarima britanskog Telegrapha, svoj idealni praznični make up.

Mlada manekenka (19) koja je nedavno proglašena zaštitnim licem Estée Laudera veruje da je klasika vaš najbolji mogući novogodišnji izbor!

"Kad god idem na neki svečani događaj, ne smem da izađem iz kuće a da pre toga nisam stavila slojeve i slojeve maskare na trepavice u želji da naglasim svoje oči! Takođe, retki su slučajevi da ne nosim nijedan lak na noktima, a među omiljenima su mi modroplava i vatrenocrvena," izjavila je Kendall naglasivši da kolutove oko očiju uvek kamuflira korektorom koji ne razmazuje i preko kojeg stavlja puder i bronzer i to u dve nijanse tamnije od njenog tena kojim oblikuje konture lica, dajući mu toplinu koja je licu potrebna u zimskim danima.

A usne?

Crveni ruž, i to onaj s potpisom brenda Armani iz kolekcije Lip Maestro in Chinese Lacquer, koji je idealan za one koji nisu navikli na korišćenje crvenog karmina, zbog njegove izuzetno lagane teksture, a održava se dugo na usnama i ne isušuje ih.