Kako Beyonce održava vitku liniju

Beyonce, foto: Getty images

Popularna pevačica Bijonse poznata je po svojoj ljubavi prema hrani, a ipak uspeva da održi sjajnu kondiciju! Trener Marco Borges otkrio je tajnu zavodljive linije gospođe Carter.

Trener muzičke dive, Marco Borges, za magazin “Heat” objasnio je način vežbanja kojim Beyonce dolazi do savršene linije.

“Beyonce dođe, odradi naporan trening i ode. Nemam zaista nijednu zamerku na nju, njoj je zdravlje uvek na prvom mestu”, objasnio je on.

Glavni cilj popularne pevačice u ovom periodu, kaže Borges, je savršeno oblikovani stomak. Zato ona radi oko 200 trbušnjaka tri puta nedeljno i tvrdi da bolje rezultate postiže ako ne vežba svakog dana.

Trener Borges je još istakao da Bijonse nikada nije bila zadovoljnija svojim mišićima na stomaku.

Pevačica je poznata po svojoj ljubavi prema hrani, i po tome koliko uživa u nezdravim i visokokaloričnim obrocima, kao što je pržena piletina. A njen trener sada kaže, da je odlučila da se posveti zdravim naminicama koje daju mnogo više energije.

Marco Borges je takođe objasnio režim ishrane koji sada praktikuje gospođa Carter: “Iako se uvek trudila da se zdravo hrani, često je dolazila u iskušenje kada je reč o slatkišima i vinu. Međutim, nedavno je potpuno promenila svoju ishranu i otarasila se navike da jede pastu pre nastupa. Umesto toga, sada koristi proteine i visoko hraniljive namirnice”, rekao je Borges.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...