Popularna pevačica prošle godine napunila je jubilarnih 50, ali kada je pogledate nikada to ne biste rekli. Izgleda mlađe i zdravije nego ikada, a sve uz pomoć dijete koju mnoge slavne osobe praktikuju naravno uz trening. Pogledajte u nastavku teksta njen plan ishrane.

Doručak: 

Pevačica jutro započinje čašom vode u koju je iscedila malo limuna, a nikada ne preskače doručak. Obično napravi smuti koji sadrži proteinski prah, voće (jagode, maline, borovnice), grčki jogurt, med, limunov sok i led. Ovakav smuti sadrži dosta proteina i ugljenih hidrata koji će vas zasiti i imaćete energiju za početak dana. Često jede i ovsenu kašu sa voćem.

Ona ne pije kafu, a alkohol konzumira samo u specijalnim prilikama. Ako popije kafu onda je bez kofeina. Ona ističe da joj lice bolje izgleda kako stari od kad je izbacila regularnu kafu. Dženifer Lopez ističe kako vodu pije ceo dan (popije minimum 7 čaša vode dnevno). Pre i posle vežbanja obično popije dosta vode jer tako vežba više.

Između obroka ona obično jede neko voće ili povrće koje nosi sa sobom. Ponekad pojede i šaku orašastih plodova.

Ručak:

Pevačica obično ruča salate, ribu i morske plodove.

Večera: 

Za večeru jede piletinu sa povrćem, ali voli i svinjetinu na portorikanski način, od priloga sem povrća pravi i kinou sa pasuljem, pirinač…

Jennifer Lopez voli da jede slatko i jedino čega ne može da se odrekne su čokoladni keksići koje povremeno jede i dok je na dijeti. 

Izvor: stvarukusa.rs