Taylor Swift

Pop zvezda poseže za visoko održivim pićem kada jede sendvič, a to je limunada od lavande. Da, svi znamo šta je limunada, ali od lavande? Kakvog je to ukusa?

Chrissy Teigen

Model, spisateljica kuvara, i mama dvoje dece, Chrissy Teigen je jedna od nas - ona voli Doritos tortilje. Jedino što ih ona jede na najbizarniji mogući način. Naime ona oliže sav sastav tortilje sa obe strane a zatim komad vrati u kesu. Nismo sigurni da li je ovo genijalan, bezkalorični trik ili najbizarnija navika konzumiranja užine za koju smo ikad čuli.

Tori Spelling

Tori je otkrila  da njen suprug, šef kuhinje Dean McDermott voli da eksperimentiše sa gumenim bombonama. Njena omiljena poslastica koju on pravi je salata sa gumenim bombonama. Hm...

Gordon Ramsay

Svako bi pomislio da master šef sa Mišelin zvezdom, Gordon Ramsay voli da sedne i fino obeduje. Ali on kaže da ne ruča, niti večera. Ovaj vrhunski majstor umesto toga jede pet puta dnevno manje porcije hrane kako bi održao energiju tokom čitavog dana.

Kelly Rowland

Kelly voli lance brze hrane, i njen izbor pri narudžbini su slani krompirici kojima doda i šećer. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/