Majka dva deteta detaljno je opisala svoj iscrpljujući raspored fitnesa sa trenerom slavnih, Gunnar Petersonom, koji je uključivao vrlo rana jutra i kasne večeri.

"Ujutro bih se probudila, dojila, jela mali obrok, otišla vozom, vratila se kući, vežbala, jela mali obrok, dojila, ručala, a onda ponovo trenirala", rekla je ona.

Dani su pevačici počinjali serijom dizanja tegova, popodne je bilo rezervisano za intenzivni sprint, nakon čega sledi 30 do 45 minuta serije na njenom Peloton biciklu uveče. Peterson, koji je takođe trenirao klan Kardashian, pomogao je mnogim svetskim zvezdama da izgledaju isto kao i pre dece.

(Glumica koja ima telo kao tinejdžerka: Halle Berry otkrila šta se krije zapravo iza njene top forme!)

Pored intenzivnog rasporeda treninga, Ciara se držala zdrave ishrane, jela više malih obroka tokom dana i pila tonu vode. Sada kada je postigla svoje ranije postavljene ciljeve, pevačica iz Los Anđelesa praktikuje 90-minutni dnevni trening sa Decker Davisom.

Ali osim treniranja, Ciara tvrdi da je održavala zdrav i pozitivan stav kroz petomesečno istezanje.

"Zaista verujem da je ljubav prema samom sebi ključ svega", kaže ona.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/