Hrana je temelj savršenog tela, a fitnes je samo sredstvo, ključna je rečenica fitnes gurua Chrismas Abott, kojom je uspela da na listu svojih klijenata ubaci najpoznatija imena sa crvenog tepiha i žene sa savršenim telom kao što su Miranda Kerr i Jessica Alba.

Ako želite da smršate treba dobro da jedete.

Ne smete da se odričite ničega, potrebni su vam i protein i ugljenihidrati i masti. Reč je naravno o zdravim namirnicama. A one često nisu dovoljne. Zato, kada vam dođe da zgrešite, budite umereni, ali sebi dozvolite grešku. Imate pravo dva puta nedeljno savetuje Chrismas.

Osam grešaka koje sabotiraju vaš trening

Na ovaj način ste u svoj organizam uneli zdravlje. Prema tome imate trostruki razlog za sreću! Ne mučite se, a dobijate telo o kome ste maštali i zdravi ste. Potrebno je samo da budete dosledni i da prestanete sa izgovorima, jer je to jedan od najčešćih razloga zašto nemate telo o kome maštate.

Pet načina da izvajate noge kao modeli

Zato, uzmite život u svoje ruke i ne krivite hranu. Hrana je moj prijatelj, a doslednost je ključ. Verujem da je sve u umerenim količinama, izjavila je Miranda Kerr. A sada vam još ostaje trening, da hranljive materije rasporedite baš kako treba. Radite vežbe koje vam prijaju.

Ostatak teksta pročitajte OVDE.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/