Iako je ishrana vrlo važna stavka na njenom meniju, poznata brazilska manekenka mnogo pridaje radu na svom izgledu kroz različite načine vežbanja.

Svako jutro Adriana doručkuje ovsenu kašu sa suvim grožđem, a povremeno uz doručak pije i kafu s mlekom. Ponekad pojede i musli s jogurtom ili medom.

Za ručak brazilska manekenka najčešće jede ribu, piletinu ili crveno meso s nekim povrćem. Lima preferira zeleno povrće na žaru, jer smatra da joj vlakna iz povrća podstiču brže varenje hrane i sprečavaju nagomilavanje kalorija u organizmu.

Umesto grickalica, Adriana jede sirovo povrće poput krastavca ili šargarepe koji je osveže nakon napornog radnog dana. Kao poslasticu povremeno sebi priušti malo čokolade za energiju ili kašiku meda.

Međutim, kada je u pitanju vežbanje iako kombinuje različite tehnike od kojih baš kao što je i kada je njena ishrana u pitanju, ne odstupa, jedna vežba uvek je na njenoj must do listi, u pitanju je preskaknje konopca.

Adriana najčešće vežba treninge visokog intenziteta koje kombinuje sa onim laganim laganim. Tokom treninga često skače preko konopca jer joj to povećava kardiovaskularne i atletske sposobnosti koje doprinose bržem gubitku masti i boljem toniranju tela.

Ovakvi treninzi su joj prioritet i najviše ih radi jer veruje kako su je poštedeli suvišnih kilograma u trudnoći.

Kako izgleda jedan njen trening u kombinaciji sa neizostavnim preskakanjem konopca, pogledajte u videu:



Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/