28-godišnja Novozelanđanka poznata je po svojoj zanosnoj pojavi, zbog čega je svakako deo prve postave Victoria's Secret anđela, zaštitno lice Max Factora, a odnedavno tu je i saradnja sa Karl Lagerfeldom.

Međutim, iako posedujete savršeno lice te očito dobre gene koji su je "nagradili" bujnom plavom kosom i prodornim plavo-sivim očima, te praktično izvajanom figurom, da bi sve to održala na zavidnom nivou, Stelli je neophodan priličan trud.

Beauty rutina tokom putovanja

Koristim maske za lice koje umem i tokom leta avionom da iskoristim. Tu je i balzam za usne na bazi shea putera, koji maksimalno hidrira usne. Trudim da se da spavam oko osam sati, kao i da se hidriram u velikim količinama. Tu i tamo koristim vitaminske tablete, ne bih li imala dovoljno energije i preventivno osnažila svoj organizam.

Home-made proizvodi su najbolji

Možete da koristite prirodne kozmetičke proizvode poput kokosovog ulja, koje ćete kupiti u prodavnici zdrave hrane recimo, te listove aloa vere koje možete iseći te tečnost direktno koristiti na licu.

Jade roler za lice 

Nedavno sam otkrila ovu fenomenalnu spravicu, roler kojim prelazite preko čitavog lica i tako pokrećete cirkulaciju, zatim potpomažete elastičnost lica, ali i smanjujete nadustost, zbog koje roler koristim isključivo ujutru. Zaista smatram da zateže kožu lica, kao i da stimuliše proizvodnju kolagena.

Joga

Joga je zaista odlična vežba za svakoga, zato uvek ohrabrujem ljude da pokušaju sa jogom.

Intenzitet može varirati, ali vi ste u potpunosti u kontroli ove stavke. Ukoliko ne želite da radite bikram jogu, sasvim je ok da probate nešto drugo. Za mene joga je i jedan vrlo zabavan segment dana, jer uključuje i deo sa muzikom. To mi je jedan od omiljenih trenutaka tokom dana, mnogo više uživam u ovoj vrsti vežbanja, nego u onoj klasičnoj koja podrazumeva aerobik.

Promenite fitnes rutinu

Nedavno sam počela da vežbam kik-boks, koji je ziasta zabavan, a potpuno drugačiji od joge - sjajno je imati balans, te probati stvari koje su potpuno različite. Imate nešto što je relaksirajuće i više na mentalnom, duhovnom nivou, a tu je i nešto što je fizički naporno i vrlo zahtevno. Jednom kada uđete u rutinu, shvatite da kik-boks nije uopšte naivan, da koristite mišiće u praktično svakom delu svog tela.

Obavezni proteini

S obzirom da svi mi u timu Victoria's Secret anđela imamo svog ličnog trenera i da dosta vežbamo, vrlo je važan i način na koi se hranimo, pogotovo ukoliko želimo da izgradimo mišiće. Zato za snagu i izgradnju mišića obavezno koristim proteinske šejkove.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/