Otkrivamo: Šta to Jennifer Lopez radi u petoj deceniji da bi izgledala kao da ima 27!

Ne drži se samo jednog režima vežbanja

Kada je u Los Anđelesu, Lopez vežba sa Tracy Anderson, koja je poznata po vajanju tela Gwyneth Paltrow i kuvarice Katie Lee. U Njujorku, pevačica već ide na treninge kod Davida Kirscha. Dopada joj se to što njih dvoje imaju sasvim drugačiji pristup - a to je trik koji možete iskoristiti i ako vežbate sami, u svojoj dnevnoj sobi. Krisch je ljubitelj plankovanja, sklekova i boksa, dok Andersonova kaže "mi samo fristajlujemo".

To podrazumeva puno malih tegova za ruke, plus vežbe za guzu i butine koje deluju i na stomačne mišiće.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 5, 2015 at 1:49pm PDT

J.Lo nikada ni ne dodiruje tri stvari

Svi mi imamo svoje poroke - pa tako i pevačica, s tim što se ona maksimalno trudi da ni ne primiriše ovim porocima."Ne pijem i ne pušim i ne unosim kofein. U retkim prilikama kada pijem kafu, to je ona bez kofeina.”

Postoji razlog za mladalački izgled njene kože

I to je upravo ono što vam je mama uvek govorila. "Retko izlazim na sunce, ali ako moram, nanosim mnogo kreme za sunčanje." Održavanje čiste kože je veliki deo razloga zbog koga propagira izbegavanje kafe i alkohola. "Oni sve više uništavaju vašu kožu što ste stariji."

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 2, 2017 at 9:40am PST

Jennifer su uzda u ovo da pobedi iskušenja

"Proteini su moja uzdanica. Ispune me i drže me sitom dugo. Uglavnom njima započinjem dan. Smućkam proteinski šejk i dodam mu bobice, jogurt i med.”

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/
‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...