Lepa glumica Keira Knightley nekoliko puta je bila optužena da je premršava ili anoreksična i svaki put se morala braniti da jede dovoljno i da je sve u genetici. Sada smo uspeli da saznamo šta zaista Keira jede, kao i kojim treninzima i vežbama održava mišićavo telo. 

Možda vam zvuči čudno, ali glumica kaže kako je veliki gurman te obožava hranu. Keira je zbog optužbi jednog časopisa da je anoreksična pre nekoliko godina podigla tužbu i dobila odštetu.

Kaže kako nikada nije bila bolesno mršava, a vitku liniju je nasledila od oca koji je ceo život mršav. Iako možete pomisliti “blago njoj” ona isto tako mora paziti na zdravu ishranu kako ne bi pala ispod određene težine. 

Keira otkriva da jede kad god je gladna, a to najčešće podrazumeva do šest obroka dnevno. Objasnila je kako se drži pravila da jede ono što joj telo traži, a ako je to mesni odrezak, moguće je da ima manjak gvožđa. U sezoni prehlada kaže kako ima želju za citrusima. Ako poželi pizzu ili hamburger, ona to sebi dozvoli ponekad, ali pazi kako to ne bi bilo često jer se trudi hraniti zdravo.

Foto: Instagram / keira_knightley_

Popularna glumica vežba tri puta nedeljno pod nadzorom ličnog trenera, a svaki joj trening traje 90 minuta. Kaže kako prezire teretanu jer je jednom bila u njoj i osećala se jako čudno vežbajući s mnogo ljudi. 

U sklopu svog treninga najčešće diže tegove i izvodi trbušnjake, s kojima jača čitavo telo. Ponekad pliva kako bi uklonila masno tkivo koje joj se nakupi, a na kraju svakog treninga se isteže kako bi povećala fleksibilnost tela.

Kako bi se opustila pre napornih snimanja, Keira najčešće trenira kardio vežbe poput mačevanja i boksa, a dizanjem tegova se oslobađa stresa. Za opuštanje joj najviše pomaže joga koju praktikuje tokom stresnih dana. Kaže da joj je joga jako zabavna jer osim što ima neobične poze koje mora da izvede, uvek je zabave i neobična imena poza koja nikako ne može da izgovori.

Keira zaista izgleda odlično i sigurni smo kako pazi na svoje zdravlje te da je za njenu vitku liniju zaista u pitanju genetika. 

Izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija