Victoria je dizajnerka, bivša Spice Girls devojka i majka četvoro dece i uprkos svim obavezama uspeva da se zdravo hrani i ne preskače treninge. Intenzivna fitness rutina zahteva i kvalitetnu ishranu pa Victoria izbegava brzu hranu.

Njena ishrana je bazirana na velikoj količini proteina pa joj se dnevni menu najčešće sastoji od smoothija od borovnice za doručak te ribe sa žara, dimljenog lososa i integralne testenine za ručak.

Za večeru bira kajganu s tunjevinom i salatu od sušija. Konzumaciju soli i šećera Victoria u potpunosti izbegava i iako jako pazi na hranu, jednom nedeljno priušti si nezdravu večeru u restoranu i čašu šampanjca. 

Kada dobije nekoliko suvišnih kilograma Victoria se najčešće pridržava alkalne dijete čiji se glavni koncept temelji na činjenici da je ljudsko telo uravnotežena kombinacija alkalnog i kiselina. Victorija prema savetima dijete jede alkalnu hranu koja štiti organizam od različitih bolesti, a istovremeno pomaže pri gubitku kilograma.

Victoria u teretanu ide čak šest puta nedeljno i obavezno trči na pokretnoj traci svaki dan, barem nekoliko minuta. Trčanje je njena omiljena kardio aktivnost pa tako gotovo svaki dan trči od osam do 10 kilometara. 

Dizajnerka obožava atletiku jer kaže kako joj ona pomaže da tonira noge, ruke i stomak. Osim klasične teretane i trčanja, Victoria obožava jogu pa tako vežba po programu yogalosophy.

Taj program vežbanja malo je drugačiji od klasične joge jer uključuje i vežbe za oblikovanje mišića. Vic tvrdi kako baš jogi može zahvaliti na svojim vretenastim mišićima, a koliko je obožava govori to da je praktikuje od tri do četiri puta nedeljno. 

izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija