Pevačica Pink poznata je po svom mišičavom i isklesanom telu. U razgovoru za magazin Shape, Pink je priznala kako je usprkos odličnoj liniji, veliki obožavatelj hrane, ali da pazi koliko i šta jede.

Simpatična pop zvezda je otkrila kako obožava cheesecake, testeninu, kisele bombone i kako se u trudnoći gušila u takvim, ne baš zdravim namirnicama. Nakon trudnoće je angažovala poznate fitnes instruktorke Jillian Michaels i Jeanette Jenkins koje joj još i danas pomažu u održavanju težine. 

Pink redovno sprovodi detoksikaciju organizma kako bi očistila telo od toksina i u toj fazi ona 11 dana jede samo zeleno lisnato povrće poput spanaća i brokolija. Osim povrća, ne konzumira nikakvu dodatnu hranu, osim smoothija i sokova, ali priznaje kako joj nije problem da izdrži tih 11 dana. 

Nakon žestokog detoksa, Pink počinje jesti hranu bogatu proteinima i zdravim mastima.

S obzirom na to da je pevačica gotovo na veganskoj ishrani, konzumira samo organsko voće i povrće kako bi dobila najviše hranljivih sastojaka. Na visokoproteinskom režimu Pink je 30 dana. 

(Njihov anti-age recept: 5 holivudskih dama otkriva tajnu svog mladolikog izgleda)

Nakon proteinske faze pevačica se prebacuje na uravnoteženu ishranu.

Njen režim ishrane se sastoji najčešće od svežeg povrća, pa joj se obroci većinom sastoje od zelene salate, kvinoje, zdravih smoothija i avokada. Pink ponekad jede ribu ili piletinu, ali kaže kako njenom organizmu najviše leži voće i povrće. 

Pink priznaje kako ne bi mogla imati ovakvo telo da redovno ne vežba.

Pevačica vežba po sat i po pet puta nedeljno i još uz treninge odrađuje naporne probe za koncerte, ali očito joj se isplati jer zaista ima savršeno ravan stomak, oblikovane ruke i noge.

U svojim treninzima kombinuje različite vrste vežbanja kako joj jedan način ne bi brzo dosadio. Pevačica kombinuje kardio treninge, s kružnim i intervalnim, a najviše uživa u hot jogi koju praktikuje 20 minuta dnevno.

Hot joga je vrsta joge koja se izvodi u prostorijama zagrijanim na 37 stepeni i uz vlažnost zraka od oko 50 posto. S obzirom na to da jako podiže otkucaje srca, brzo topi kalorije pa se u sat vremena treninga može izgubiti od 500 do 1000 kalorija. Pink je priznala kako je postala zavisna o ovoj vrsti joge, jer osim što gubi kalorije, opušta i um.

(Trening koji skida celulit: Vežba koja je oblikovala telo Isabel Goulart) 

Na svojim treninzima Pink se najviše fokusira na vežbe snage jer zbog koncerata na kojima visi sa svile ili šipke mora imati jako snažne mišiće ruku, stomaka i nogu. Njene vežbe snage najviše se svode na dizanje tega, čučnjeve, a omiljena vežba od svih su joj trbušnjaci. Nije ni čudo da voli trbušnjake kada je dovode do tako isklesanog stomaka!

izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija