#Fitness: Cardio program inspirisan plesnim pokretima queen Beyonce

Foto: Instagram

Beyonce je poslužila kao inspiracija za novi fitness program uz koji ćete vaše obline dovesti do savršenstva. Spremite se, jer oblikovanje tela nikada nije bilo zanimljivije!

Queen Bey poseduje telo na kojem bi joj svako pozavideo. Pored svakodnevih treninga, ona vežba i koreografije za svoje nastupe, te je ples dosta doprineo u oblikovanju njene savršene figure.

Program vežbi pod nazivom "Vixen workout" upravo iz tog razloga postaje sve popularniji širom sveta. Baziran na hip hop plesnim pokretima, ovaj kardio trening učiniće da se zabavite, ali i istovremeno poradite na svom izgledu.

Program je osnovala Janet Jones, profesionalna igračica Miami Heata, poznata po svojim nastupima sa Jennifer Lopez, Usherom i Pitbullom. Trening u trajanju od sat vremena topi od 400 do 1000 kalorija i sve to uz popularne numere Shakire, Beyonce, pa čak i Justina Biebera. 

Vežbanjem na ovaj način, doprinećete i jačanju svoje seksualnosti, te nema razloga da se odmah ne priključite ovakvoj vrsti treninga. Prethodno plesno iskustvo nije potrebno, jer su koreografije jednostavne i uz pravog trenera vrlo lako ćete stići do svoje najbolje verzije.

Sledeći snimak prikazuje na kakve se vežbe fokusira "Vixen workout":

Priredila: Violeta Vasiljević

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...