Marta Greber autorka je sjajnog bloga What Should I Eat for Breakfast, a nama je danas poslužila kao inspiracija za doručak. Neka ova nedelje bude drugačija od ostalih, a vi je započnite slasnom toplom čokoladom koja uključuje i bundevu.
Recept je u nastavku, a vi se pripremite na nešto jako fino...
Sastojci za 2 šolje:
200g tamne čokolade
1 šoljica pirea od bundeve
1 kašika kokosovog mleka
¼ čajne kašičice cimeta
2 čajne kašičice sirupa od agave
Priprema: Zagrejte vodu u manjoj posudi u koju ćete staviti manju posudu s izlomljenim kockicama čokolade. Na ovaj način čokolada će se otopiti, a neće pri tome zagoreti. Za pire od bundeve prvo naseckajte bundevu na sitne komadiće i kuvajte je na pari 15 minuta. Nakon toga je usitnite mikserom dok ne postignete kremastu teksturu i dodajte cimet. U smesu dodajte čokoladu, sirup od agave i kašiku kokosovog ulja i sve zajedno zagrejte u posudi. Autorka predlaže da na kraju dodate listiće sveže mente i servirate s mančmelov keksom.
Izvor: buro247.hr
Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija
10 KOMADA KOJE SVAKA ŽENA U PEDESETIM TREBA DA IMA U SVOM GARDEROBERU: Inspirišite se da postanete ikona stila
OVI MODELI PANTALONA NAJBOLJE PRISTAJU ŽENAMA 50+ : Modne ikone sa Instagrama ih uključuju u svoje dnevne outfite
ANGELINA JOLIE PROŠETALA NAJPOŽELJNIJU TORBU ZA 2023. GODINU: Košta preko 3000 dolara i ponovo vraća u modu XXL formu
9 PROIZVODA KOJE NE BI TREBALO DA KORISTITE KADA PREĐETE 50: Umesto da čine lice svežim, daju potpuno suprotan efekat
DA LI ŽENE TREBA DA SE ODREKNU NASLEDSTVA U KORIST MUŠKOG ČLANA PORODICE? Ekonomska moć nad drugim je osnov nejednakosti