Supermodeli svoj fantastičan izgled svakako duguju odličnoj genetici, no ne sumnjamo da tajna njihovog izgleda nije samo u tome. Brojne objave po raznim društvenim mrežama prikazuju ih kao vrlo aktivne mlade devojke na čijoj strani ipak nije samo sreća i dobra selekcija gena. 

(Yoga_insta: 10 najboljih yoga video snimaka za praktikovanje joge kod kuće)

Joga je svakako najpopularnija metoda vežbanja koju praktikuju apsolutno svi supermodeli, pa je tako i nas zainteresovalo šta se tačno krije u ovoj magičnoj disciplini.

Joga nije samo fizička, već i duhovna disciplina te stoga deluje kao sjajan anti-stres tretman nakon napornog radnog dana kog ste proveli u sedećem položaju.

(Anti-age joga: Joga koja će odložiti pojavu bora)

Joga tehnike sjajan su način da obogatimo svoju svakodnevicu.

Premda izgledaju relativno jednostavno, poanta je u tome da se izvode uz kontrolisano disanje i fluidno kretanje, te stoga nisu nimalo lagane za izvođenje. Ipak, niski intenzitet prilikom kog se praktikuju, kao i mogućnost da ih prilagodimo svojim fizičkim sposobnostima, jogu čine sjajnom aktivnošću za sve uzraste.

(Plesna joga za jačanje gluteusa)

Jillian Michaels, dugogodišnji trener i jedna od najpoznatijih američkih fitness autoriteta već godinama, pokazala nam je kako se upoznati s jogom za početnike, ali i kako je praktikovati ukoliko smo napredni nivo.

(Joga: Naučite kako da pravilno izvodite Pozdrav suncu)

Čitav video pogledajte ovde: