Leto je pred nama i stvoreno je za kratke pantalone, šorts, suknje, ali veliki broj dama još uvek nije spreman da se toliko razgoliti. Razlog?

Nezadovoljstvo izgledom koje je rezultat predugačkog iskorištavanja prazničnog stola i previše sedenja za kompjuterom. Saosećamo s vama: s obzirom da pretežno i mi sedimo, umesto da se krećemo, teško je održati odličnu liniju, ali nikad nije kasno početi. 

Zuzka Light već sedam godina na Youtubeu demonstrira vrlo efikasne vežbe koje nas brzo mogu dovesti do zavidnih rezultata. Njena misija je pokazati nam da vežbanje ne mora biti dugotrajno niti da zahteva posedovanje privatne teretane već se vrlo lako i jednostavno, uz malo redovnog vežbanja, volje i truda, može kvalitetno odraditi i kod kuće.

Njen program baziran je na kratkim, visokointenzivnim vežbama koje će naš puls dovesti do samog maksimuma, a time i do maksimalnog trošenja kalorija. Nijedna Zuzkina vežba ne traje više od 20 minuta, a ovaj video za savršenu pozadinu pokazuje nam kako da se upotpunosti izmoriimo i oblikujemo mišiće gluteusa u svega nekoliko minuta.

Zuzka u videu koristi tegove od otprilike tri kilograma, ali ukoliko ih nemate, i obične plastične boce napunjene sitnim šljunkom ili peskom učiniće vašu vežbu uspešnom.