Najbolji kardio za fit telo: Kako da sagorite 400 kalorija u samo pola sata (VIDEO)

foto: Instagram

Danas vam predlažemo 30-minutni trening koji će vas dobro oznojiti i ostaviti bez daha, a možete ga obaviti i u privatnosti svoje kuće. Uz to, ovaj trening cilja da optimalno oblikuje sve tačke vašeg tela, ne zanemarujući pritom nijednu vitalnu grupu mišića!

Savršeno telo je moguće postići, ali tek kada izgubimo suvišne masne naslage, i oznojimo se nakon dobrog kardio treninga koji je integralni deo svakog dobrog fitnesa jer savršeno sagoreva kalorije i topi salo.

Koji ćemo kardio trening odabrati, zavisi potpuno o nama. To može biti sve od trčanja, preko voženja bajsa do plivanja, ali za većinu nas najzgodnije će ipak biti vežbanje unutar četiri zida. Verovali ili ne, čak je i kod kuće, u vrlo skučenom prostoru, moguće je odraditi kvalitetan kardio trening. Sve što vam treba je malo prostora u kojem se možete potpuno ispružiti.

Bitno je takođe i da radite dinamične promene vežbi kako biste puls održali visokim. Tek kad se nađete u tzv. kardio zoni, pokrenućete metabolizamivan sopstvenih granica i ubrzanog trošenja kalorija.

Dakle, ako niste zadihani, ako vam puls nije visok i ako se ne znojite - najverovatnije niste dostigli svoju optimalnu fat burning zonu (zonu sagoravenja sala). U nastavku pogledajte video kardio treninga nakon kog možete da izgubite 400 kalorija!


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...