5 najboljih Youtube videa za vežbanje u režiji najvećih fitnes gurua

Foto: Profimedia

Odaberite jednu od sledećih vežbi i na pravom ste putu da leto dočekate u fit formi sa zategnutim stomakom i izvajanim nogama!

Ukoliko trenutno ne stižete da odete u teretanu, bilo zbog gustog rasporeda na poslu ili slabe finansijske situacije, ili ste prosto tip koji ne voli teretane, za vas je onda najsavršenija opcija da vežbate kod kuće.

Dovoljno je da imate volju i disciplinu i leto ćete dočekati u savršenoj formi! Kako bi vam olakšali potragu za najefikasnijim vežbama, pronašli smo za vas nekoliko YouTube videa koje možete korititi kada god želite, vikendom, pre ili posle posla.

Jillian Michaels

Jedna od najpopularnijih trenera i modela na svetu, žena koju s pravom nazivaju kraljicom modernog fitnesa je do sada prodala toliko DVD – jeva, gotovo kao diskografske kuće. Plus, odličan je motivator i postiže vrhunske rezultate sa svojim klijentima.

Fitnes Blender  

Ovo je video koji donosi jednostavne i informativne korake, savete profesionalnih fitnes instruktora, a ujedno pruža dovoljno motivacije da vežbate svaki dan. Traje samo deset minuta, a jako je koristan i vremenom donosi rezultate.

Tiffany Rothe

Ove vežbe su odlične vežbe za one koji žele da izgube centimetre u struku. Trening je fokusiran na kardio, aerobik i ples. Iako se čini jednostavno, prilično ćete se oznojiti i postići super rezultate.

Rebekah Borucki i vežba za 4 minuta

Majka četvoro dece, fitnes i joga instruktorka pokazuje vam šta je sve potrebno za fit i zdrav način života. Ove vežbe su kratke, ali intenzivne, te stvarno deluju ako ih se pridržavate kako treba. Izdvojite četiri minuta dnevno i učvrstite svoje telo.

Sarah Fit

Ako želite da se koncentrišete samo na područje ruku, ove jednostavne i super vežbe su za vas.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...