Hair care

Najbolja prirodna maska za brži rast kose

Pored velike i bogate ponude najraznolkijih kozmetičkih proizvoda, naposletku se uvek okrenemo prirodnim sredstvima i to onima iz sopstvene kuhinje!

Face mask

Bella Hadid i Rosie Huntington-Whiteley ne mogu bez nje da zamisle svoju negu: Maska za lice koju poznate devojke obožavaju, a i vi ćete!

Spisak poznatih koji su oduševljeni ovim novim beuty proizvodom prilično je impozantan, a uključuje između ostalog: Kim Kardashian, Bellu Hadid i Rosie Huntington-Whiteley.

Tips & Tricks

Ultimativni vodič za razumevanje teksture senke za oči

Kada stanete ispred štandova i paleta senki za oči kako da odaberete šta je za vas? A i koja se gde stavlja? ELLE vam daje praktičan vodič koji će vas spasti ludila i loše našminkanih očiju

Tips & Tricks

Tips & Tricks: Profesionalni saveti za svakodnevno šminkanje očiju

Pored raznih maštarija koje se nose u posebnim prilikama, ipak je većini žena potrebno nekoliko saveta kako da se uspešno našminka sama za svaki dan i još malo više saveta kako da sve to bude postojano...

Health and Body

5 tajni žena koje izgledaju mnogo mlađe nego što jesu: Ovo su stvari koje ne preskaču

Ljudsko telo se sastoji od 60 posto vode, a svakodnevni zadaci i rutine troše dragocene resurse koje treba puniti. Pijte najmanje osam čaša vode svaki dan.

Hair Tricks

Beauty tricks: Kako izravnati kosu bez upotrebe topline? (VIDEO)

Preoblikovanje talasaste i kovrdžave kose u ravnu često uključuje obilnu upotrebu hemikalija, raznih fenova i pegli za kosu - što neminovno dovodi do oštećenja.

Diet

Čuvena banana dijeta: Skinite 5 kilograma za samo dve nedelje!

Nakon što je u Japanu izašla knjiga o banana dijeti, nastao je pravi banana-bum.

Savršen dekolte u 2 koraka

Za savršen dekolte: Zategnute opuštene grudi u 2 koraka

Postoje određene stvari koje možete da uradite kako biste sprečili preuranjeno spuštanje grudi bez obzira koji je uzrok tome.

Gigi diktira makeup trend

O prolećnoj inspiraciji: Gigi Hadid pokazuje kako se nosi smeo make-up

Nekoliko dana nakon što je Pat McGrath poslao niz pistu Valentino modele u kolekciji Fall 2019 sa pastelno pigmentiranim makeup.om, Gigi Hadid je prešla na trend "šarenog kapka".

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12