Dijeta sa pomorandžama i jajima: Kako da za dve nedelje izgubite 15 kilograma

Ova dijeta namenjena je gojaznima, ali i onima koji imaju tegoba s probavom ili nečistom kožom, jer smanjuje apsorpciju masnoća na prirodan način, pa čini kožu lepšom.

Šta zapravo znači: Anti-aging, revitalizing, klinčki testirano i šta su instant rezultati na koži?

Dekodiramo beauty rečnik koji ne samo da nas često zbunjuje, već uopšte nismo sigurni šta zaista podrazumeva, ali ni da li da mu verujemo.

5 beauty trendova sa Nedelje mode u Parizu koje ne želite da propustite

Dok smo iz pidžama na Netflixu bindžovali "Emily in Paris", u Gradu svetlosti se dogodila Nedelja mode, koju sam u istoj pidžami ispratila. Veliki uticaj Covid-a na događaj nisam doživela, ali je potreba za isticanjem samo očiju, samo usana ili potpunom zanemarivanju šminke primetna. Čini se da nam je pandemija bila potrebna da nas nauči minimalizmu.

Direktno sa Balmain piste: Vodeći make up trend za 2021 je BEZ ŠMINKE

Znali smo da će promene izazvane globalnom pandemijom sigurno da se odraze na svet mode, ali ne tako brzo, a pogotovo ne tom brzinom kada su u pitanju beauty trendovi. Međutim...

Frizura broj 1: Kako je francuski bob zaludeo svet ove jeseni?

Vrlo je lako, kada već na mnogo toga nismo mogli da utičemo i menjamo sve što bismo želeli bilo je najlakše promeniti frizuru, a drastična i praktična promena, značila je samo jedno: francuski bob!

Upoznajte Dalibora Vrtinu: Prvog srpskog frizera koji će otvoriti virtuelnu verziju salona!

Elle je za vas priredio kratak kurs upoznavanja pre nego što nam u bliskoj budućnosti otvori virtuelna vrata nove verzije Dalibor Vrtina Hair Club-a

Bez merenja, uksune i meke: Brze američke palačinke po receptu Jamie Olivera

Nema odvajanja belanaca od žumanaca, nema merenja i specijalnih sastojaka.

Mini vodič: Odredite oblik lica i koje će vam frizure najbolje stajati!

Kada je u pitanju izbor frizure, jedna od najvažniih stvari koja direltno utiče na vaš izbor i koja bi svakako trebalo da utoče, jeste oblik vašeg lica. Često se dešava da dobar deo života smatramo kako imamo jedan oblik lica, na primer ovalni, a on je zaparvo okrugao...

Perfektna nega lica: Otkrivamo zašto je sastojak Thiamidol važan da bi vam se vratilo samopouzdanje?

Besprekoran ten osnova je lepote svakog lica. Isto tako, besprekornost je često nedostižna i pokušava da se postigne prikrivanjem pravog izgleda kože, uz pomoć raznih tonera i pudera. Međutim, svaki stručnjak za kožu reći će vam da je za rešavanje ovakvih problema, poput fleka na koži i hiperpigmentacija, koje su nažalost izuzetno česta pojava, krucijalna adekvtna nega kože.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12