popularne frizure proleće

7 frizura koje ćete obožavati ovog proleća

Prethodne godine, zbog izolacije i karantina, kosa nam je bila na dnu liste prioriteta. Frizerski saloni nisu radili, Zoom je bio jedino mesto okupljanja sa prijateljima i kolegama, a svo naše neraspoloženje ogledalo se u nemarnoj punđi na vrhu glave.

4 frizure koje ćemo viđati svuda ove zime

Nova sezona, novi stilovi.

3 trenda za crvenokose koja ćemo viđati svuda

Nekako su jesen i zima oduvek idealan vremenski period za crvene nijanse u kosi, jer ova boja donosi pravo osveženje u sivim danima, naglašavajući efektnsot kompletme pojave. Ipak, važno je znati i koji ton crvene izabrati, ali i koji su od mnoštva nijansi trenutno u trendu.

Frizura broj 1: Kako je francuski bob zaludeo svet ove jeseni?

Vrlo je lako, kada već na mnogo toga nismo mogli da utičemo i menjamo sve što bismo želeli bilo je najlakše promeniti frizuru, a drastična i praktična promena, značila je samo jedno: francuski bob!

Upoznajte Dalibora Vrtinu: Prvog srpskog frizera koji će otvoriti virtuelnu verziju salona!

Elle je za vas priredio kratak kurs upoznavanja pre nego što nam u bliskoj budućnosti otvori virtuelna vrata nove verzije Dalibor Vrtina Hair Club-a

Najpopularnija frizura 2020:6 celebrity žena ubediće vas da je vreme za jesenju promenu!

Ni jedna frizura u poslednjih par meseci, pa čak ni u poslednjih nekoliko godina nije imala impakt kakav je napravila Charlize Theron, transformišući svoj izgled sa zapravo krajnje jednostavnom promenom.

5 tutorijala za riblju kost: Za svaki tip kose - kratku, kovrdžavu, ravnu

Najelegantnja i (i ako se izveštite) najjednostavnija frizura koja je leti posebno omiljena, često čeka neku posebnu priliku, ali to zaista ne mora da bude slučaj. Mi ćemo vam pomoći da sami postanete svoj majstor.

Nova frizura Monice Bellucci: stepenasti bob podmladio italijansku divu

Godine su samo broj za italijansku lepoticu Monicu Belluci, a njena nova frizura je dokaz da malim promenama možete učiniti da izgledate nekoliko godina mlađe!

Novi letnji trend: Nijansa kose koja odgovara svakoj ženi

Savršena za one koji žele da isprobaju nešto novo, a da promena ne bude drastična.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

Magazin