Nova frizura Monice Bellucci: stepenasti bob podmladio italijansku divu

Godine su samo broj za italijansku lepoticu Monicu Belluci, a njena nova frizura je dokaz da malim promenama možete učiniti da izgledate nekoliko godina mlađe!

Novi letnji trend: Nijansa kose koja odgovara svakoj ženi

Savršena za one koji žele da isprobaju nešto novo, a da promena ne bude drastična.

Sa Jelenom Gavrilović o tome koliko je u glumi važan fizički izgled, zašto kosu na ženi smatra važnom i kako postiže njenu besprekornu lepotu

Teško da postoji bolji sagovornik na temu pravilne nege duge kose, od glumice kojoj je kosa postala svojevrsni zaštitni znak. Ipak, sa Jelenom nismo razgovarali samo o ovoj beauty temi, već i tome koliko je zapravo fizički izgled presudan u glumačkom svetu, kako ga ona doživljava, te između ostalog i zašto ne voli da govori o onome što trenutno radi ili planira.

Omiljena blogerka Dunja Jovanić o moći transformacije koju donosi jednostavna promena frizure i najboljoj nezi kose

Verujem da kada žena promeni frizuru, prodiše i bude inspirisana da promeni i druge stvari u svom životu!

10 najboljih frizura za letnje prilike

Leto stiže, bilo da vam je asocijacija na vrele dane podignuta kosa ili jednostavno sklonjena kosa sa lica - pripremili smo 11 magičnih frizura sa kojima ćete uvek blistati!

Ovako fashion devojke trenutno stilizuju kosu

Ne, ovo nisu trendovi koje smo videli na pisti - ovu su trendovi koje smo videli na ulicama Pariza i Njujorka.

Summer Hairstyle Trends

7 najlepših novih frizura za leto 2020!

Vreme je da osvežimo izgled, a ovoga puta sa svim ovim promenama oko nas, odlučujemo se na radikalan potez. I to samo iz razloga jer izgleda tako dobro!

Kada nas kosa ne sluša: 4 inspirativne frizure sa Instagrama

Iako nam je život posle karantina doneo milion obaveza pa se dešava da često nam ne dopušta dovoljno vremena za brzo sređivanje, kosa je segment za koji volimo da je uredan i atraktivan.

Pranje svaki dan, prečesto češljanje kose… Uobičajeni mitovi o nezi kose

Svi znamo da kosu ne treba prečesto prati ili farbati tokom trudnoće. Ipak, da li je to tačno? Šta je istina među najčešćim mitovima o ovoj temi, a šta nije, razumeli su stručnjaci i pomogli nam da otkrijemo sve o nezi kose.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12